Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Jako kudla do zad: Meghan Markle a princ Harry vydali novou knihu. Odhalili tajemství královské rodiny

Jako kudla do zad: Meghan Markle a princ Harry vydali novou knihu. Odhalili tajemství královské rodiny
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 9 fotografií
kniha
Princ Harry (35) a Meghan Markle (38) vypustili do světa svou novou knihu s názvem Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family. V ní odhalují nejen detaily o svém vztahu, ale popisují i některé soukromé záležitosti královské rodiny. Zatím není jisté, zda bude kniha mít i český překlad, podle expertů je ale jasné, že Meghan a Harrymu se kvůli ní zavřely dveře zpět do paláce.

Nová kniha Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family, kterou za pomoci Meghan Markle a prince Harryho napsali Omid Scobie a Carolyn Durand, spatřila světlo světa. Královský pár, který se vzdal povinností a přestěhoval se do Ameriky, v ní popisuje nejen detaily svého vztahu, ale odhaluje i velmi soukromé záležitosti z paláce.

Královská rodina novou knihu odmítla komentovat a údajně se k ní nehodlá vyjadřovat ani do budoucna. Podle expertů ale vydání knihy navždy zavřelo Meghan a Harrymu dveře k potenciálnímu návratu a zdroje z paláce tvrdí, že zveřejnění některých informací rozhodně nenechalo členy rodiny chladnými.

Kniha má Meghan a Harryho vykreslit v dobrém světle a podle autorů objasňuje, že hnacím motorem k odchodu z královské rodiny nebyla vévodkyně, ale právě princ. Ten prý nebyl šťastný už delší dobu a takzvaný Megxit se svou ženou prodiskutovával už před svatbou roku 2018.

Pošpinění prince Williama

Už dlouhodobě je známo, že princ William není se svým bratrem úplně zadobře a odchod z královské rodiny se mu snažil rozmluvit. Podle expertů je William proto v knize vykreslen jako záporná postava v příběhu Harryho a Meghan. Podle deníku The Sun byl v pořadí druhý následník britského trůnu popsán jako člověk, který svého bratra vůbec nepodporoval a ani se nepokusil porozumět jeho rozhodnutím.

Podle mnohých se Meghan a Harry v knize snaží ve čtenářích vyvolat představu, že jsou pouhými oběťmi aristokratického systému a nikdy neudělali žádné chyby. Některá tvrzení a především pak zveřejnění soukromých záležitostí královské rodiny proto páru zřejmě znemožní potenciální návrat do paláce.

Zoufalá královská rodina

Podle deníku The Sun nyní královská rodina doufá, že Meghan Markle a princ Harry už řekli vše, co měli na srdci. Podle zdroje z paláce totiž členové rodiny knihu vnímají jako kudlu do zad a přenést přes srdce zveřejnění spousty detailů z jejich soukromí pro ně bude velmi obtížné.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy