Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Rozchod Karlose Vémoly a Ceterové: Lela mu vyčetla nevěry a utekla na Slovensko

Rozchod Karlose Vémoly a Ceterové: Lela mu vyčetla nevěry a utekla na Slovensko
Zdroj: Martin Sekanina / CNC / Profimedia
+ Dalších 18 fotografií
vztahy
Vztah MMA zápasníka Karlose Vémoly (35) a Lely Ceterové (30) už byl v nestabilním stavu posledních několik týdnů. A teď přišel rozchod, který 'Terminátor' oznámil na svém Instagramu. Vyjádřil se dokonce k údajné nevěře a tomu, jak to teď bude s maličkou osmiměsíční Lili.

Poslední týdny nebyly pro Karlose Vémolu a jeho partnerku Lelu Ceterovou ty úplně nejlepší. Sice se snažili své fanoušky přesvědčit, že jsou ve skutečnosti dokonalá a šťastná rodina, někteří jim to stejně nevěřili. A teď je všemu konec. Karlos oznámil v noci na Instagramu rozchod a Lele poslal jasnou zprávu.

"Jen naši blízcí ví, jak to mezi námi opravdu bylo a já se k našemu rozchodu dál nebudu nikomu vyjadřovat. Na rozdíl od partnerky, já na matku své dcery žádnou špínu zveřejňovat nikdy nebudu, o údajných nevěrách apod. Všechno jednou bohužel končí, byla to vše moje vina, i když jsme v tom byli 2. Od teď se budu jen soustředit na Lili, zápasnickou kariéru a ať jsme s Lelou Ceterovou co nejrozumnější rodiče," vysvětlil Karlos.

I Lela své fanoušky informovala o rozchodu. "S partnerem prožíváme období plné změn. Jsme však rodiče překrásného děvčátka a to je pro nás oba důležité. Můj partner má náročné období, zdravotní komplikace a potřebu soustředit se na svou kariéru. Já se budu věnovat dcerce a svým aktivitám, Karlos má vytvořený prostor na rekonvalescenci a uspořádání duše i těla. Zklamala mě Karlosova nevěra, přetrvávala mezi námi krize, proto jsem odcestovala do Bratislavy, kde jsem si připravila potřebné záležitosti na stěhování. Tomu zabránil covid, ze kterého se musíme vyléčit, a potom odjíždíme," informovala Lela a pod příspěvkem jí za to lidé obdivují.

Ceterová vypěnila

Lela si totiž moc nehlídala vlastní nervy a před několika týdny napsala pod jednu z Karlosových fotek drsný komentář, kterým ho obvinila z nevěry. "A ty dvě kurvy, co s tebou letěly, vás fotí? Proč s nimi si foto nedáš? Nehraj to na Instagramu na rodinku... hodně lidí ví, že zrovna ty andílek nejsi a mě už došla trpělivost. Klamání už bylo dost! Zbytečně se fotíš s chlapy," napsala Lela pod fotku. Komentář však po několika málo minutách zmizel

Poslední dny musely být pro celou tříčlennou rodinku vyčerpávající. Karlos se totiž nakazil koronavirem a od něj to chytila i Lela s maličkou Lili. Dcerku málem vezli do nemocnice se čtyřicítkami horečkami. Holky jsou však už bez teplot a nezbývá nic, než čekat, dokud se nevyléčí úplně.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy