Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Michaela Kuklová o pohádce Z pekla štěstí: Trápila jsem se ve skalách a topila v jezeře

Nádherná Michaela Kuklová alias Markýtka.
Zdroj: Digital Media Production
+ Dalších 7 fotografií
TRABLE
Jedna z nejoblíbenějších pohádkových hereček u nás Michaela Kuklová (52) pro úspěch filmů, do kterých ji režiséři obsadí, udělá skoro všechno. Ve dvou filmech Z pekla štěstí si párkrát sáhla na dno sil. Co o tom prozradila eXtra.cz?

Michaela Kuklová si zatrénovala

Michaela Kuklová možná před 21 i 19 lety neznala termín „trénink přes tepovku“ (tepovou frekvenci), ale i tak si ho při natáčení veleúspěšného Z pekla štěstí i jeho pokračování užila dostatečně.

Z pekla štěstí bylo náročné i nebezpečné

„Za natáčením Z pekla štěstí se ohlížím bez nostalgie a vlastně jen, když se mě někdo z redaktorů zeptá. Náročné pro mě bylo běhat v těch těžkých sukních v Adršpašských skalách do kopce po písku, kam se ještě bořily lodičky s podpatkem, přišlo mi to dost fyzicky náročné,“ prozradila naší redakci sympatická představitelka Markytky .

Zdaleka to ale nebylo všechno. V druhém případě nehrozilo pouhé vyčerpání.

„Stejně náročné bylo plavat uprostřed jezera, když mi sukně svázala nohy,“ prozradila nám.

Sabina Laurinová alias Eufrozína je kamarádka

Ve filmech Zdeňka Trošky ji ani trochu nemá ráda princezna Eufrozína v podání Sabiny Laurinové. Ve skutečnosti se ale obě herečky „mohou“.

„Se Sabinkou jsme kamarádky a vidíme se, když čas dovolí,“ dodala Michaela Kuklová, která zazářila například i v legendární pohádce O princezně Jasněnce a létajícím ševci (1987).

Záhada vyhřezlého oka šéfredaktora eXtra.cz: Karen Mchitarjan promluvil o svém martyriu

Související články

Další články

Nejnovější kauzy