Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Katy Perry prozradila pikantní detaily o seznámení s Orlandem Bloomem a sdílela intimní společné chvíle

Orlando Bloom slaví: Katy Perry na Instagramu sdílela intimní společné chvíle
Zdroj: archiv Katy Perry
+ Další 2 fotografie
NAROZENINY
Orlando Bloom je mužem, kterého by po svém boku chtěla mít snad každá žena. Všechny ale mají smůlu, jeho srdce totiž už nějakou dobu patří známé zpěvačce Katy Perry. Ta nyní prozradila i pikantnosti ze začátku jejich vztahu a na svém Instagramu mu popřála prostřednictvím společných fotografií.

Dnes třiačtyřicetiletý oslavenec Orlando Bloom se nejvíce proslavil díky roli Legolase ve fantasy triologii Pán prstenů Už když se jako mladík rozhodoval, kam povedou jeho kroky ve studiu, tak pro něj bylo herectví jasnou volbou. A tak se ihned poté, co vystudoval hereckou školu, dostal k postavě Legolase, která ho ihned vystřelila mezi hvězdy Hollywoodu.

Slavné role Orlanda Blooma

Orlando Bloom má však na kontě i další úspěšné role. Objevil se ve snímcích, jako je Troja, Piráti z Karibiku, kde ztvárnil Willa Turnera, Hobit či Království nebeské Loni mu pak do filmového životopisu přibyly kousky The Outpost nebo Icarus Factor.

A zajímavý je také jeho osobní život. Nejprve tři roky chodil s americkou herečkou a modelkou Kate Bosworth Pak jeho srdce očarovala modelka Miranda Kerr, kterou si v roce 2010 vzal za manželku. O rok později se jim narodil syn Flynn, jenže za další dva roky už přišel na řadu rozvod.

Orlando Bloom a Katy Perry

V roce 2016 začal randit se zpěvačkou Katy Perry a společně se stali ostře sledovaným párem Hollywoodu. Jenže už po roce se rozešli a jako důvod tehdy uvedli, že se neshodují jejich názory na společnou budoucnost. To se ale po chvíli zase změnilo a o pár měsíců později byli společně spatřeni v Praze. Potom už nebylo co tajit, a tak Orlando v únoru roku 2019 poklekl a požádal Kate o ruku. Loni v létě se jim pak narodila dcera Daisy Dove Bloom

Katy Perry před nedávnem odhalila i pár zajímavostí ze začátku jejich vztahu, v němž hrají velkou roli hamburgery In-N-Out. „Díky hamburgerům jsme navázali s Orlandem společný kontakt asi před třemi lety na Zlatých glóbech. Jeden mi totiž ukradl ze stolu,” citoval Katy Perry portál hellomagazine.com. „Počkej, co, kdo.. ach, ty jsi tak sexy,” běželo tehdy Katy v hlavě.

Více romanticky už vyzněla Bloomova žádost o ruku. „Byl Valentýn a já jsem ten den měla hodně práce. Setkali jsme se na večeři v italské restauraci, Orlando byl oholený a neměl ani tenisky…,” vzpomíná Katy Perry pro Capital Breakfast.

„Po večeři jsme letěli vrtulníkem a přistáli na budově. Když jsme sešli dolů, byla tam moje rodina, moji přátelé a neskutečně moc květin,” pokračovala Katy Perry. Zásnuby tak proběhly ve velkém stylu a Orlando během nich nezapomněl ani na zásnubní prsten, který byl ve tvaru květiny.

Ku příležitosti dnešních narozenin Orlanda Blooma sdílela Katy Perry na svém Instagramu několik společných momentek, které si můžete prohlédnout v naší galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy