Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Strach o Jiřinu Bohdalovou: Kvůli vedrům skončila v nemocnici, i mladší kolabovali, vzkázala

Minulý rok v prosinci si prošla těžkým obdobím.
Zdroj: Renata Bušková eXtra.cz
+ Dalších 6 fotografií
zdraví

Fanoušci mají strach o Jiřinu Bohdalovou. Ta totiž skončila v pražské nemocnici Na Homolce. Důvodem její hospitalizace mají být úmorná vedra a sama herečka vzkazuje, že jinak je všechno v pořádku. Dokonce se připravuje na novou roli. Dvaadevadesátiletá herečka bude natáčet nový film, do kterého se prý doslova zamilovala, řekla CNN Prima News.

Herečka je v pražské nemocnici hospitalizovaná kvůli úmorným vedrům, která se podle ní nedala vydržet. "Jsem v pořádku, tady se učím. V těch vedrech to nebylo možné vůbec, i mladší lidi kolabovali. Já tedy naštěstí ne. V pondělí začínám točit,“ řekla Jiřina Bohdalová pro CNN Prima News.

O poznání více tajnůstkářská byla o filmu, jehož natáčení se má zúčastnit. Prozradila jen, že ji samotnou velmi baví. Na ostatní informace ale byla držitelka mnoha filmových ocenění poměrně skoupá a vzkázala divákům, že na více podrobností si budou muset počkat. "Ale bude to krásné. Opravdu, jsem do toho zamilovaná a já už se málokdy zamilovávám,“ říká oblíbená herečka.

Je vidět, že Jiřina Bohdalová je i ve dvaadevadesáti letech k nezastavení. Od milovaného hraní ji neodradí ani nemoc či ošklivé zranění. V roce 2018 byla hospitalizována poté, co spadla doma ze schodů. Závěr roku strávila na vozíku, protože si poranila kotník. Musela nosit na noze ortézu a ke své zlosti nemohla hrát divadlo.

Bohdalová bojovala o život

Podstatně dramatičtější situace nastala na konci roku 2022, kdy byla Bohdalová hospitalizována s plicní embolií. Tehdy doslova bojovala o život. Dramatické chvíle tehdy popsala její dcera Simona Stašová. "My jsme o tom nechtěli mluvit a zaplaťpánbůh, že se všechno dostalo ven až takhle pozdě, v době, kdy už je to za námi. Jsem strašně ráda, že tu mámu mám!“ nechala se slyšet. Přiznala také, že díky jejímu synovi Markovi tu Bohdalová stále je. „Marek s ní spal na jednotce intenzivní péče a dával jí na pusu kyslík, který si ona nechtěně strhávala.“

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy