Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Jaromíra Soukupa dohnaly další dluhy. Na Barrandově neplatil za elektřinu, odstřihli ho

Jaromír Soukup si TV Barrandov koupil v roce 2012.
Zdroj: profimedia / koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
DLUH

V podnikání Jaromíra Soukupa (54) se objevily dluhy celkem za miliardu a půl, takže se vůbec není co divit tomu, že jednou z nezaplacených faktur se stala i ta od dodavatele elektřiny. Některé budovy Soukupova impéria na pražském Barrandově se proto podle potvrzených informací eXtra.cz ve čtvrtek ocitly na několik hodin úplně „bez šťávy“.

Jaromír Soukup: Jeho firmy přišly o elektřinu

Jde o jeden ze starších hříchů podnikatele Jaromíra Soukupa, který při tom ohromném množství dluhů unikl pozornosti nově dosazeného managementu.

„Ve čtvrtek 23. 11. opravdu došlo ke krátkodobému odpojení od sítě. K poškození serverů nebo k ohrožení vysílání nedošlo, elektřina byla poměrně brzy obnovena, nyní se normálně vysílá,“ sdělila eXtra.cz Andrea Geyer, generální ředitelka S24 holding, výkonná ředitelka MÉDEA, EMPRESA MÉDIA A TV Barrandov.

K čemu tedy podle ní došlo? „Objevil se starší dluh za elektřinu od Pražské energetiky, který byl již v úterý zaplacen, bohužel potvrzení o platbě se zdrželo. Naštěstí se vše povedlo ještě během čtvrtečního večera vysvětlit, zejména díky vstřícnosti vedení PRE,“ dodala Geyer.


Dluhy

Financování provozu několika Soukupových firem je nyní v režii společnosti Jana Čermáka Servis-24. Dluh za elektřinu se ale někam "zašantročil", a tak z toho byla větší lapálie.

Připomeňme, že Jaromír Soukup předtím, než do jeho firem přišel zachránce, který je chce ozdravit a pak se ziskem prodat, dlužil podle informací eXtra.cz i zaměstnancům, a to dokonce i za půl roku a více. Dlužil v podstatě každému, na koho se ve svém okolí podíval.

Jaromír Soukup si dřív po boku Agáty užíval slávy:


Ty nejkřiklavější problémy (dluhy zaměstnancům a podobně) nový spoluvlastník řeší, u větších dluhů u firem se snaží domluvit na rozumném kompromisu.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy