Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Lela Vémola si odskočila od sporáku: Předvedla slušivou eleganci i kabelku za desetitisíce

Lela Vémola vsadila na luxus i eleganci.
Zdroj: extra.cz/Tomáš Martínek
+ Dalších 10 fotografií
Outfit

Lela Ceterová, provdaná Vémola, se po návratu z Thajska objevila ve společnosti. Krásně opálená blondýnka vsadila na eleganci, která jí velmi sluší. Manželka slavného bijce Karlose Vémoly (38) změnila nejen svůj šatník, ale v poslední době vsází i na přirozenější vzhled. Za tuto proměnu jí fanoušci na sociálních sítích tleskají. 

Ještě před pár týdny si Lela Vémola, dříve Ceterová, užívala relax v Thajsku, kde se její muž, MMA zápasník Karlos Vémola, tvrdě připravoval na nadcházející zápas s Attilou Véghem. Po návratu z exotického ráje se dvojnásobná maminka opět vrátila nejen ke svým mateřským, ale i pracovním povinnostem.

Začátkem týdne se bývalá slovenská playmate zúčastnila slavnostního představení bezplatné aplikace COUPLII, kde patřila mezi největší hvězdy. "Od sporáku a domácích povinností jsem si odskočila do práce. Pondělky nejsou vůbec zlé," uvedla na Instagramu půvabná Slovenka, která si na své vizáži jako již tradičně dala záležet a přišla dokonale upravená.


Lela vynesla kabelku Dolce & Gabbana

Milovnice plastik se již delší dobu snaží vyvarovat provokativním modelům a naopak upřednostňuje elegantní styl. Na pondělní akci blondýnka vynesla smetanově bílou halenku s mašlí, kterou obohatila výraznými perlami. Na první pohled zaujme také kostkovaná mini sukně, v níž Lela předvedla své dlouhé a dokonalé vytvarované nohy.

Známá modelka a influencerka vyšperkovala celý outfit kabelkou od luxusní značky Dolce & Gabbana, jejíž hodnota se pohybuje kolem 40 tisíc korun. Nepřehlédnutelný byl také její účes, jelikož dlouhovlasá plavovláska překvapivě vsadila na romantický drdol.

Sázka na eleganci a větší přirozenost

Její outfit i celkový look sklidil úspěch i na sociální síti, kde ji fanoušci označují za dámu a nádhernou ženu. Také sama Lela přiznala, že se v umírněnějším stylu našla. „Začala jsem se oblékat elegantně a tak, abych nebyla příliš výrazná a vulgární. Takto se cítím lépe a myslím si, že každý člověk dozrává v nějakém věku. Já jsem se našla ve svých třiatřiceti letech a jsem za to vděčná, i když vím, že mám za sebou nějaké plastiky, ale neznamená to, že nemám ráda přirozenost a decentnost,“ uvedla v rozhovoru pro Expres.cz Lela Vémola, která letos oslaví 35. narozeniny.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy