Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Šokující informace o drsném napadení influencerky. Michaela Jonášová byla během krvavého incidentu těhotná

Influencerka Michaela Jonášová
Zdroj: eXtra.cz Tomáš Martínek
+ Dalších 14 fotografií
napadení

V únoru oběhla české sociální sítě zpráva o napadení známé influencerky Michaely Jonášové. Usměvavá blondýnka, která se za pár měsíců stane dvojnásobnou maminkou, eXtra.cz prozradila šokující pozadí celého incidentu. V té době již byla v požehnaném stavu. 

Už byla těhotná

Známá influencerka Michaela Jonášová před pár dny sdělila svým followerům na sociálních sítích radostnou zprávu, že se její rodina rozšíří o dalšího člena. Za pár měsíců přivede na svět svého druhorozeného potomka, jehož tatínkem je její současný muž.

Miminko si manželé velmi přáli a rozhodně nešlo "jen" o náhodu, těhotenství bylo plánované. "Občas se objevila nevolnost, párkrát jsem objímala záchodovou mísu, ale nebylo to nic dramatického," prozradila eXtra.cz nastávající dvojnásobná maminka.

Před pouhými pár měsíci byla Michaela brutálně napadena současnou partnerkou svého exmanžela. Kromě šrámů a podlitin z vláčení po asfaltu jí vytrhala celé prameny vlasů. Šokující ale bylo odhalení, že tou dobou již byla v jiném stavu. "Bohužel jsem těhotenství odhalila pouhých 48 hodin po brutálním fyzickém útoku na mou osobu, takže si tu krásnou novinku nešlo úplně vychutnat," posteskla si usměvavá blondýnka.


Bála se potratu

První týdny těhotenství byly kvůli jejímu zdravotnímu stavu rizikové. "Tři týdny s rukou v závěsném šátku kvůli dvěma utrženým vazům v rameni, pohmožděná po celém těle, sedřená na kost na mnoha místech s hromadou podlitin, monoklem po několika ranách pěstí a vytrhanou půlkou vlasů," popsala hrůzy, kterými po útoku od přítelkyně bývalého manžela prošla. "Takhle si asi žádná maminka nepředstavuje první trimestr," dodala Míša.

Influencerčin současný manžel bohužel nebyl u incidentu přítomen a nemohl tedy zasáhnout. "Celý týden se mnou zůstal doma, vozil mě po doktorech, na výslechy a hlavně fungoval na 100 % s Maxem a jako psychická podpora," uvedla v rozhovoru Jonášová, která si exmanželovo příjmení ponechala pouze z pracovních důvodů, jinak již nosí příjmení Klimentová. Podle svých slov na tom byla Michaela opravdu špatně. "Bála jsem se, že potratím ze stresu, nechápala jsem, co se mi to vlastně stalo," doplnila.

Psychicky náročné bylo i to, že musela vysvětlit, co se jí stalo, i svému synovi Maxovi, kterému samozřejmě nemohla říci pravdu. "Maximkovi jsem řekla, že jsem měla nehodu. Do detailů jsem nezabíhala, snažila jsem se, aby nic nepoznal, abych ho netraumatizovala. Až bude starší, dozví se pravdu," vysvětlila těhotná influencerka.

Záhada vyhřezlého oka šéfredaktora eXtra.cz: Karen Mchitarjan promluvil o svém martyriu

Související články

Další články

Nejnovější kauzy