Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Maru Rosecká poprvé promluvila o vztahu s Kazmou. Tajemná slova o lásce s bavičem

+ Dalších 17 fotografií

Influencerka Marie Rosecká je v posledních měsících spojována se známým bavičem Kamilem Bartoškem alias Kazmou. Dlouhodobě se spekuluje o jejich vztahu a domněnky jsou podloženy několika indiciemi, avšak ani jeden se k tématu nikdy nevyjadřoval – až dosud. Maru udělala výjimku a ke vztahu s Kazmou se vyjádřila v rozhovoru pro eXtra.cz. 

Influencerka Marie Rosecká a Kamil Bartošek alias Kazma, tahle dvojice je již několik měsíců velmi probíraným tématem. Na sociálních sítích se dlouhodobě spekuluje o jejich vztahu, k čemuž fanoušky vede hned několik důvodů. Dvojici lidé opakovaně zahlédli společně na veřejnosti, Maru nejednou zveřejnila snímky z Kazmova bytu, čehož si její sledující ihned všimli, a naposledy byli zachyceni během projížďky centrem Prahy v Kazmově novém Lamborghini.


Kazma s Maru poprvé na veřejnosti oficiálně

Nyní se bok po boku poprvé objevili na veřejnosti oficiálně. Kazma totiž vyrazil na představení nové aplikace Influland, na níž se influencerka podílela. Když Marie na pódiu nový projekt představovala hostům, aplikaci pokřtil právě Kazma. Přátelské gesto, projev lásky či čistě pracovní záležitost? Na místě nechyběla ani redakce eXtra.cz, která moment zachytila.

Maru nám na místě poskytla rozhovor a na dotaz, jak to má se vztahy, odpověděla dost tajemně. "Já se o svých vztazích dlouhodobě nevyjadřuji. Až budu chtít někoho představit nebo nepředstavit, tak to samozřejmě oznámím," řekla Maru.

Doporučené video: Rozhovor s Maru Roseckou:


A stejně tajemně zněla odpověď i při přímém dotazu na Kazmu. "Nikdy jsem se o něm nevyjadřovala, takže se o něm nebudu vyjadřovat ani teď," sdělila influencerka, kterou si mnozí pamatují z reality show Like House. Od doby natáčení Maru prošla výraznou proměnou, jak se můžete podívat i v galerii, kde najdete i to, jak vypadala samotná událost.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy