Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Nejlepší kámoš Miloše Zemana Daniel Hůlka se rekreuje v Itálii! Proti OBEZITĚ chlastem?

Miloš je Danův velký kámoš!
Zdroj: profimedia
+ Další 4 fotografie
Miláček žen, muzikálová hvězda a velký kámoš Miloše Zemana se rekreuje v Itálii na lyžích. Koho na sjezdovkách Daniel Hůlka připomínal?

Miláček prezidenta Miloše Zemana (72), zpěvák Daniel Hůlka (48) se fanouškům ukázal v hodně nezvyklé roli. Charismatický hrabě Drákula vyrazil na lyže, aby na horách shodil nějaké to kilo tuku, které má navíc. V červeném lyžařském kompletu vypadal jako menstruující přestárlý medvídek Pú

Skutečně jenom málokdo by ho na zasněžených vrcholcích hor v Selva Di Val Gardena v Itálii poznal.

„Všechny vás moc zdravím z lyžování v italských Dolomitech,“ posílal pozdravy rozesmátý zpěvák.

Daniel jakožto držitel státního vyznamenání (medaile za zásluhy) má poslední dobou za sebou řadu zdravotních karambolů. Loni si například po nešikovném pádu z kola poranil krční páteř nebo spadl z balkónu To s tím balkónem nemůžeme pochopit vůbec, ale veřejnost to tenkrát pobavilo.

Snad se bude na horách krotit a neskončí opětovně v nemocnici. Hlavně také proto, že ho letos čeká hodně práce a fanynky se už nemohou svého pána Démonů dočkat!

„A brzy propuknou také přípravy na můj červnový narozeninový koncert. Teď využívám vzácné chvíle volna a těším se na vás zase brzy na některém z muzikálů nebo koncertů,“ specifikoval své plány Daniel Hůlka.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy