Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Samota a rozchod s přítelkyní Petrou! František Rajtoral nedokázal vzdorovat obrovské bolesti...

Samota a rozchod s přítelkyní Petrou! František Rajtoral nedokázal vzdorovat obrovské bolesti...
Zdroj: archiv
+ Dalších 17 fotografií
Zpráva o náhlé smrti fotbalisty Františka Rajtorala (+31) zasáhla nejen fotbalové fanoušky, rodinu, ale i jeho bývalou přítelkyni Petru. A právě rozpad šestiletého vztahu mohl mít největší podíl na tom, že si talentovaný fotbalista sáhl na život.

Samota a dlouhé odloučení od rodiny, kamarádů a rozchod s přítelkyní byly tím, co mohlo Rajtorala psychicky dlouhodobě ničit. Šest let s krásnou Petrou bylo tím, co Rajtoralovi zvedalo sebevědomí a jistě s ní měl mnohem hlubší plány. Pak ale přišla ta nešťastná chvíle, kdy to František Rajtoral nezvládl. A nebyl by první, kdo si kvůli nešťastné lásce sáhl na život.

Na psychice Rajtorala se mohla podepsat skutečnost, že od února byl v Turecku bez kamaráda a spoluhráče Daniela Koláře. Někdejší opora Plzně ztratila v kádru tureckého týmu pevné místo, což vyústilo v to, že se Kolář s klubem dohodl na placeném volnu a individuální přípravě v ČR.

Právě samota a rozchod s přítelkyní si nejspíš vybraly tu nejhorší možnou daň. Rajtoral ztratil maximální oporu a problémy v jeho hlavě se tak staly silnější, že jim nedokázal vzdorovat.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy