Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Babiš dál provokuje Čapím hnízdem... Právě tady proběhne veselka s Monikou

Moniku nezachránila ani hodnota jejích šatů...tohle byl děs běs. Andrej na to ten večer vyloženě pekl...a došel tak, jak přišel do práce.
Zdroj: profimedia
+ Dalších 26 fotografií
Čapí hnízdo je pro Babiše citovou záležitostí, i když má kvůli farmě samé nepříjemnosti. Právě tady si Andrej a Monika řeknou ANO.

Svatba ministra financí Andreje Babiše a jeho partnerky Moniky se bude konat na Čapím hnízdě. Portálu Novinky.cz to potvrdil sám Babiš. Farmu přitom stále prověřuje Evropský úřad pro boj proti podvodům kvůli podezření z dotačních podvodů.

„Samozřejmě, kde jinde by to mělo být, když to tak všichni zpopularizovali,“ odpověděl Andrej Babiš Novinkám. Svatbu oznámil pár nedávno a také se svěřil, že proběhne pouze v kruhu rodinném

Nebudou přítomni ani kolegové z politiky, ani prezident republiky Miloš Zeman. „Moniku znám už 26 let a neumím si svůj život bez ní představit,” vyjádřil se k žádosti o ruku před časem Babiš.

Čapí hnízdo u Olbramovic na Benešovsku zatím prošetřuje jak Evropský úřad pro boj proti podvodům, tak policie Farma patřila pod firmu Agrofert na přelomu roku 2007 a 2008. Později však změnila formu vlastnictví a nebylo možno dohledat majitele. Díky tomu dosáhla na evropskou dotaci určenou pro malé a střední podnikatele, na které by gigant jako Agrofert neměl nárok. Po několika letech se vrátila zpátky Agrofertu. Ministr Babiš toto nařčení dlouhodobě odmítá.

Zápasník David Kozma dostal za uši kvůli Clashi: V Oktagonu totiž soutěží opovrhují

Související články

Další články

Nejnovější kauzy