Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Na letišti zasahují těžkooděnci a Zdeněk Macura: Tento génius vyřeší střet mezi taxikáři a řidiči Uber!

Na letišti zasahují těžkooděnci a Zdeněk Macura: Tento génius vyřeší střet mezi taxikáři a řidiči Uber!
Zdroj: Facebook
+ Dalších 15 fotografií
Zdeněk Macura je renesanční osobnost a díky jeho vynalézavosti a důvtipu ho lze směle přirovnat k Leonardu Da Vinci či Járovi Cimrmanovi. Bývalý IT specialista a ctitel Ivety Bartošové totiž vyřešil další palčivý problém.

Na ruzyňském letišti to vře Pražští taxikáři jsou opět nespokojeni s levnější a schopnější konkurencí a vyrážejí do boje. Řidičům Uber lepí na skla nápisy "Illegal transport" a protestují proti podmínkám, jaké tam konkurenční řidiči mají.

Situaci už o víkendu řešila policie, nyní jsou na místě těžkooděnci. Taxikáři totiž mají tendence obklíčit auto, které jim připadá jako od Uberu. Na letácích turisty upozorňují, že se jedná o nelegální transport a radí, aby využívali oficiálních taxislužeb. Přitom právě kvůli špatné pověsti pražských taxikářů zahraniční turisté vyhledávají raději celosvětově známou službu Uber.

Na místě je zhruba stovka protestujících taxikářů a situaci se rozhodl řešit i Zdeněk Macura (43). "Jsem právě na jakési demonstraci taxikářů na letišti. Je tu spousty policajtů a zatím celkem klid. Mám na to celé svoje řešení ve čtyřech bodech. Jsem připraven se zastávat těch, komu by mohlo být ubližováno," říká odvážně na svých sociálních sítích.

Jako obvykle, i pro tuto zapeklitou situaci zná řešení. To rozepsal do čtyř základních bodů. Nyní jen zbývá, aby své teze přibil na vrata magistrátu, kde ho, doufejme, co nejdříve vyslyší.

Královna kabelek a šátečků Alena Schillerová: Když vidím staré fotky, šla bych se zastřelit

Související články

Další články

Nejnovější kauzy