20. června 2018 • 08:08

Legenda Arsenalu Wilshere byl na pohovoru u nového kouče. A v klubu skončí...

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Záložník Jack Wilshere po vypršení smlouvy na konci června opustí Arsenal, kde působil od roku 2001. Z jeho rozhovoru s novým koučem Unaiem Emerym, který nahradil legendárního Arséna Wengera, prý vyplynulo, že by nedostával příliš možností na hřišti.



"Měl jsem pocit, že nemám moc na výběr. Je to z čistě fotbalových důvodů. Mým přáním bylo v klubu zůstat, proto jsem nedávno souhlasil s tím, že podepíšu novou smlouvu za méně peněz," uvedl Wilshere, který o novém kontraktu jednal s vedení Arsenalu několik měsíců.

"Jsem si jistý, že každý pochopí, že v téhle fázi života a kariéry potřebuji pravidelně hrát. Ze schůzky s panem Emerym jsem odešel s pocitem, že v Arsenalu by to pro mě bylo obtížné," prohlásil šestadvacetiletý hráč s 34 starty za anglickou reprezentaci, který chybí na mistrovství světa v Rusku.

Za "Kanonýry" odehrál někdejší velký talent, jehož kariéru ovlivnila řada zranění, 197 zápasů a dal 14 gólů. V uplynulé sezoně nastoupil do 39 soutěžních utkání. V letech 2014 a 2015 s Arsenalem vyhrál Anglický pohár. Klub opustil jen při dvou hostováních v Boltonu a Bournemouthu.

Nový trenér Arsenalu Unai Emery má za sebou první den na Emirates Stadium
Nový trenér Arsenalu Unai Emery má za sebou první den na Emirates Stadium

Unikátní VIDEO: Hvězdy, déšť a emoce. Taková byla Rosického rozlučka
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud