Vysvobození až v nastavení. Brazílie porazila góly Coutinha a Neymara Kostariku 2:0

Fotbalisté Brazílie ve svém druhém utkání na MS porazili Kostariku 2:0 góly Coutinha a Neymara z nastavení a napravili úvodní remízu 1:1 se Švýcary. V zápase došlo po konzultaci s videorozhodčím poprvé v historii mistrovství světa k odvolání penaltového kopu.

Petrohrad Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Philippe Coutinho se raduje z gólu do sítě Kostariky

Philippe Coutinho se raduje z gólu do sítě Kostariky | Zdroj: Reuters

Tým Brazílie, před turnajem největší favorit na zlato, rozhodl v Petrohradu o vítězství až v nastavení, v jehož první minutě se trefil Philippe Coutinho a v sedmé i Neymar.

‚Ostuda, fiasko. Kdy Sampaoli rezignuje?‘ Argentinská média tvrdě kritizují fotbalisty

Číst článek

„Kanárci“ se ve skupině E přiblížili k očekávanému postupu, Kostarika na druhé straně šanci na postup už nemá.

Pětinásobní mistři světa vedou tabulku se čtyřmi body o jeden před druhým Srbskem, které večer nastoupí proti třetímu Švýcarsku. Brazilcům bez ohledu na další výsledky stačí k postupu do osmifinále v závěrečném duelu skupiny se Srbskem neprohrát.

Brazílie výhrou ukončila sérii bez vítězství na MS, která v součtu s nepovedeným závěrem minulého mistrovství světa na domácí půdě před čtyřmi lety trvala tři zápasy.

Mistrovství světa ve fotbale v Rusku - skupina E:

Brazílie - Kostarika 2:0 (0:0)
Branky: 90.+1 Coutinho, 90.+7 Neymar. Rozhodčí: Kuipers - Van Roekel, Zeinstra - Makkelie (video, všichni Niz.). ŽK: Neymar, Coutinho - Acosta. Diváci: 64 468.
Sestavy:
Brazílie: Alisson - Fagner, Silva, Miranda, Marcelo - Casemiro, Paulinho (68. Firmino) - Willian (46. Costa), Coutinho, Neymar - Gabriel Jesus (90.+3 Fernandinho). Trenér: Tite.
Kostarika: Navas - Gamboa (75. Calvo), González, Acosta, Duarte, Oviedo - Venegas, Guzmán (83. Tejeda), Borges, Ruiz - Ureňa (54. Bolaňos). Trenér: Ramírez.

MS fotbal 2018 (PLATNÉ K 22. 6. 2018)
Tým Z V R P Skóre B
1. Brazílie 2 1 1 0 3:1 4
2. Švýcarsko 2 1 1 0 3:2 4
3. Srbsko 2 1 0 1 2:2 3
4. Kostarika 2 0 0 2 0:3 0

jgr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme