Okamura (SPD): Andrej Babiš říká něco jiného v Praze a v Bruselu, jelikož má v EU osobní zájmy

17.07.2018 12:50

Komentář na facebookovém profilu k jednání Andreje Babiše v Bruselu

Okamura (SPD): Andrej Babiš říká něco jiného v Praze a v Bruselu, jelikož má v EU osobní zájmy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Neustále se mne ptáte, proč Andrej Babiš říká lidem v ČR úplně něco jiného, než ve skutečnosti prosazuje v zahraničí. Je to jednoduché, prostě vám tady neříká pravdu. Stačí se podívat na jeho skutečné kroky v Evropě. O tématech SPD jako je boj proti migraci pouze mluví, aby neztratil podporu voličů, ale realita je jiná.

Všichni europoslanci hnutí ANO jsou se souhlasem Babiše v Evropském parlamentu pevnou součástí frakce ALDE, která je hlavní silou v EU prosazující eurofederalismus a migraci, a jejíž předseda je extrémní probruselský a proglobalistický belgický europoslanec Guy Verhofstadt (na snímcích s Babišem). Tato frakce je plně v souladu s názory hnutí ANO.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Verhofstadt je zakládajícím členem Spinelliho skupiny, což je iniciativa, která se mimo jiné snaží vytvořit síť politických neziskovek a členové skupiny otevřeně bojují proti vlastenectví v jednotlivých evropských národech. Členem této skupiny je 110 europoslanců. Členové Spinelliho skupiny veřejně vyzývají členy Evropského parlamentu a veřejnost k podepsání Manifestu, který je zaměřen proti vlastenectví.

Europoslanci za hnutí ANO hlasují v Evropském parlamentu plně v souladu s politikou této frakce, tedy pro maximální integraci pod diktátem Bruselu, pro imigraci a odnárodnění. Andrej Babiš říká úplně něco jiného v Praze, jen aby se zalíbil a nasliboval, a úplně něco jiného říká a dělá v Bruselu, jelikož má v EU svoje osobní zájmy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Nejhorší masová střelba je i po pěti měsících stále ve stadiu vyšetřování

21:03 Richter (ANO): Nejhorší masová střelba je i po pěti měsících stále ve stadiu vyšetřování

Projev na 103. schůzi Poslanecké sněmovny 21. května 2024 - Návrh na zřízení vyšetřovací komise Posl…