Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tomáši, už jsi s jinou? Víme, o kom se spekuluje jako o náhradnici Lucie Vondráčkové!

Kdo je tajemná Lucie S.?
Zdroj: profimedia.cz, eXtra.cz
+ Dalších 13 fotografií
Vztah hokejového reprezentanta Tomáše Plekance (35) a Lucie Vondráčkové (38) je v troskách, bývalý kapitán českého národního týmu oznámil rozchod. A to přitom tento pár vypadal ukázkově a nikdo by nepředpokládal, že zrovna ti dva by se mohli po čase rozvádět. Jsou ale tací, kteří už naznačují, že by hlavním důvodem mohla být nová žena po Tomášově boku. Může to být pravda?

Sociální sítě obou hvězd zaplavily vzkazy plné smutku a podpory, někteří ale zašli i dál. A jedna z komentujících dokonce hovoří o jakési tajemné ženě!

„Už ji s Lucií S. prý podváděl dlouho. Ať si najde někoho lepšího,“ vzkázala osoba říkající si zmizelavcera Lucii Vondráčkové (38).

Koho měla na mysli? Ví něco, co my ne, a píše pravdu, nebo jen tak plácá, aby přitáhla pozornost?

Faktem je, že rozchod přišel nečekaně, Tomáš Plekanec ho taky oznámil dost odtažitě.

A každý konec vztahu má své důvody. Přesné statistiky neznáme, nicméně podle našeho odhadu bude víc jak polovina rozvodů souviset se zahýbáním jednoho či druhého z dvojice.

Tak co, Tomáši? Existuje nějaká Lucie S., o jejíž existenci bys chtěl své fanoušky, nebo aspoň nejbližší okolí, informovat? Nebo se zmizelavcera šeredně plete a o žádné tvoje pletky s kýmkoli fakt nešlo? Může za tím být snad něco úplně jiného

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy