Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Válka Plekance a Vondráčkové: Zaslepené fanatičky od Lucie se snaží zničit legendu!

Válka Plekance a Vondráčkové: Zaslepené fanatičky od Lucie se snaží zničit legendu!
Zdroj: Instagram
+ Dalších 17 fotografií
GLOSA Rozvod Tomáše Plekance (35) a Lucie Vondráčkové (38) samozřejmě vzbuzuje velký rozruch. Aby také ne. On je žijící a hrající hokejová legenda, ona docela slušně známá zpěvačka, byť největší popularity se jí dostalo až v době soužití s útočníkem Montrealu. Padají silná slova z obou stran. Tomáš se krotí, ale Lucce se podařilo vyvolat dojem, že manžel je prase a že utekl od nebohé ženy s nevinnými malými kloučky kvůli zábavě s novou kostí. Tak to ale vůbec není!

Lucie Vondráčková je poměrně zdatná mediální odbornice a moc dobře ví, jak se prezentovat, aby to nejvíc vyhovovalo jejímu veřejnému obrazu. Myslím, že snad každý z branže musí vidět, že stejnou hru zpěvačka hraje i poté, co se rozneslo, že končí její manželství.

Mediální obchodnice

Nejdřív přišel mediálně prezentovaný šok z toho, že měl manžel potřebu vše tak rychle vytrubovat do éteru a taky proč se chtěl tak narychlo rozvádět, abychom se později dozvěděli, že to ona jako první podala žádost o rozvod, a navíc v Kanadě, kde z něj může vytřískat podstatně větší prachy Tohle by rozhodilo sandál i tomu nejdůvěřivějšímu člověku.

Nemluvě o tom, že existují tací, kteří se dušují, že první vyjádření o rozvodu stejně bylo od ní, ale pak ho stáhla, aby byla za ublíženou chudinku

Pomluvy jedna za druhou

Na Tomáše se čtrnáct dní valila jedna pomluva za druhou. Dozvěděl se třeba, jak ženu svým rozhodnutím šokoval, jak utekl od zodpovědnosti do Kanady a jak už dlouho randí s tenistkou Lucií Šafářovou Tak se začal bránit. Jasně dal najevo, že od Vondráčkové je to celé jen póza, protože o rozvodu fakt věděla, protože ho spolu pár dní před prohlášením v klidu probírali. Taky potvrdil naše zprávy, že do Kanady jel na Luciino přání zařídit jí s dětmi nový dům A jako frajer přiznal vztah s Lucií Šafářovou, který má být úplně čerstvý. Až z doby, kdy to definitivně rozsekl s Luckou.

Ta tvrdí, že ve společné domácnosti žili i celé poslední dva roky. Od jednoho z nich je to lež a ať je to kdokoli z nich, asi mu to má pomoci u soudu. Kdo z nich to je, těžko říct. Možná to ale bude vědět Matěj Hádek

Slyšeli jste slovo Vondrajdí

Kdyby byl hlavní motivací Tomáše Plekance kalkul, nic takového nenapíše. Věděl by, že se na něj některé diskutující, jež mají doma soukromé oltáříky s fotkami Lucinky, vrhnou jako fúrie a roztrhají ho na subatomární částice. A že mu daly! Je to prý zbabělec, co si nevážil rodinného krbu a důležitější pro něj bylo tělo nějaké tenisové hvězdičky. I Šafářová dostala svoje Ony kritičky jsou úplně typickými zaslepenými uživatelkami různých miminkovských bazárků a podobně. Samy mají děcka, hodně z nich nějaký kluk ublížil s jinou a tak si vylévají vztek na známém sportovci a jeho přítelkyni. A to přesto, že vůbec nic nevědí. Prostě, co napíše Vondrajda, je pro ně jak slovo z bible.

Žádná z nich si však neuvědomuje, že pečlivě budovaný obraz věrné, pečující a nyní zrazené manželky může být jenom přelud a lež. Že možná podléhají dokonale vyrobené iluzi. Že jsou vlastně oběťmi. Stejně tak falešný může být obraz středního útočníka jako věrného manžela a starostlivého otce. Chci tím naznačit, a to už opakovaně, že jsme s dvojicí vážně nežili a nevíme tak, co je pravda. Zatím na nás ale všechny kroky Lucie Vondráčkové působí tak, že tak trochu kecá a dělá se mnohem lepší. Chápu. Ona potřebuje být pozitivně vnímaná, protože zase začne předstupovat před světla reflektorů. A tak náležitě využívá situace, kontaktů na novináře nasbíraných za ta léta a taky mnohem větších zkušeností, jak ze sebe vytvořit zaskočené neviňátko.

Legendou bude dál

Tomášovi to může být fuk. Ten má smlouvu do začátku příštího roku jistou, i kdyby spal s patnácti sportovkyněmi najednou.

Buď jak buď, smršť, která se rozpoutala, Tomášovi neuškodí. Zaprvé to vše je nejspíš úplně jinak (v současné době jsme přesvědčeni, že přímo naopak), navíc Plekanec toho za svou kariéru dokázal tolik, že si na nějaký ostřejší rozvod za pár let nikdo nevzpomene a všichni si budou vybavovat jen jeho úspěchy. A tak to má být.

Najdou k sobě cestu?

Za sebe přeju dvojici, aby k sobě časem našla cestu a měla tak výborný vztah jako Dara Rolins s Matějem Homolou A že tam probíhalo soudů, lží ve spřízněných bulvárech Dary a podobně! Naštěstí si uvědomili, co je podstatné a dnes se baví jako nejlepší kamarádi.

Do té doby ale ještě o rozvodu Plekance s Lucií Vondráčkovou (38) pár stovek článků vyjde. Pomalu bych se vsadil, že některé budou hlavně pro Luciiny příznivce hodně zarážející…

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy