Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Slavný DJ se opřel do Lucie Vondráčkové: Buď normální a nevymýšlej, jak oškubat Plekance!

DJ Uwa Vondráčkové zjevně moc nefandí.
Zdroj: Facebook
+ Dalších 19 fotografií
Není žádným tajemstvím, že manželství Lucie Vondráčkové (38) a Tomáše Plekance (35) je v troskách. Slavný hokejista dokonce přiznal vztah s tenistkou Lucií Šafářovou (31) a s Vondráčkovou se hodlají rozvádět. Ta upřednostňuje rozvod v Kanadě, kde neplatí předmanželská smlouva, na které Lucie v Čechách tak trvala. K tomu se vyjádřil DJ Uwa a ne příliš lichotivě.

Veřejnost začíná spekulovat o tom, zda má Lucie Vondráčková (38) opravdu tak čistou duši, jak prezentuje. Dříve, v časech hluboké lásky, kdy by snad za Plekance, se kterým má dva syny, i dýchala, trvala na předmanželské smlouvě, která platí v Čechách. Zpěvačce se ale zachtělo rozvádět se v Kanadě. Jaká je její motivace?

„V Česku spolu skutečně uzavřeli předmanželskou smlouvu, takže zde by se vše při rozvodu řídilo podle ní. Tomáš by dostal předepsané vysoké výživné a patrně by se dobrovolně slušně postaral i o Lucku, přece jen je to matka jeho dětí. V Kanadě je to ale opravdu úplně jinak. Na předmanželské smlouvy tam kašlou. Oba jsou kanadští daňoví rezidenti, obě děti se tam narodily, a tak mají právo rozvádět se i přímo v Kanadě. A ať mi nikdo neříká, že to Lucka udělala z jiného důvodu než kvůli penězům, kterých v Kanadě může vysoudit řádově mnohem víc než v Česku,“ tvrdí kamarád Tomáše, Čech, který také žije v druhé největší zemi světa.

K celé kauze se vyjádřil i DJ Uwa, který pro zpěvačku zjevně němá pochopení. "Paní Vondráčková Plekacová, buď zase normální. Vychcanost českého národa je příšerná. Vdala jsi se v Čechách. Rozveď se v Čechách a nevymýšlej, jak oškubat chlapa, který už dávno před tebou vydělával peníze, který ty v životě 'něvygdákáš'. To je smutný zoufalství," napsal na svém facebookovém profilu. Těžko říci, kdo má více zastánců. Faktem je, že kauza Vondráčková-Plekanec rozdělila národ na dvě půlky.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy