Arsenal vyhrál popáté v řadě, Petr Čech kvůli zranění zápas nedochytal

Arsenal vyhrál v anglické fotbalové lize popáté v řadě, díky gólům v závěru si doma poradil 2:0 s Watfordem. Brankář Arsenalu Petr Čech se v závěru prvního poločasu při odkopu od brány zranil a zřejmě kvůli problémům se svalem musel vystřídat. Manchester United znovu prohrál, tentokrát podlehl West Hamu 1:3. Po sedmi kolech má tak na kontě jen deset bodů.

Londýn Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zápas Arsenalu proti Watfordu. V brance už chytá místo zraněného Čecha Bernd Leno

Zápas Arsenalu proti Watfordu. V brance už chytá místo zraněného Čecha Bernd Leno | Zdroj: Reuters

Arsenal mohl poslat do vedení v 16. minutě Lacazette, který po Cathcartově hrubé chybě postupoval sám na Fostera, jeho pokus o lob ale skončil mimo bránu. Po změně stran zahrozili poprvé hosté, po Deeneyho hlavičce k tyči se ale skvěle natáhl Čechův náhradník Leno.

Petr Čech překonal další milník Premier League, v nejslavnější ligové soutěži si připsal přes 1000 zákroků

Číst článek

"Kanonýři" se prosadili až v 81. minutě, kdy si ostrý centr z pravé strany srazil do vlastní sítě Cathcart. O dvě minuty později upravil na konečných 2:0 po rychlé kombinaci Özil.

Fotbalisté West Hamu porazili Manchester United 3:1 a připsali si první domácí ligové vítězství v sezoně. Manchester naopak nevyhrál třetí soutěžní utkání v řadě a po sedmi kolech má na kontě pouze deset bodů, což je nejméně od sezony 1989/90.

West Ham dosud porazil "Rudé ďábly" pouze jednou z posledních 19 ligových utkání, přesto byl od začátku aktivnějším týmem a už v páté minutě se dočkal úvodní branky. Zabaleta si naběhl na kolmici za obranu a přesným centrem našel Andersona, který patičkou usměrnil míč za De Geu.

Vyrovnat mohl z ojedinělé šance Lukaku, jeho prudká hlavička ale skončila na tyči. "Kladiváři" zvýšili v 43. minutě, kdy se po rohovém kopu uvolnil v pokutovém území Jarmolenko a jeho střelu nešťastně tečoval do vlastní sítě stoper Lindelöf.

Dvacet minut před koncem stáhl trenér Manchesteru José Mourinho ze hřiště svoji největší hvězdu Pogbu a vzápětí snížil po rohovém kopu další patičkou Rashford. Hosté se ale dlouho neradovali, po chybě stoperské dvojice totiž vrátil West Hamu dvougólový náskok aktivní Arnautovic.

Sum up what that victory meant to you! We'll RT a few responses ⚒

17:10 – 29. 09. 2018

74 627

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme