Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krkavčí matka hodila miminko do kontejneru: Obvinili ji z vraždy!

Autor: shp, uá - 
12. listopadu 2018
05:00

Novorozeného chlapečka odhodila jako smetí! Policisté uzavřeli vyšetřování matky Boženy S. (29) z Teplic. Přiznala se a za vraždu dítěte jí hrozí až výjimečný trest.

Božena S., která už dvě děti má, policistům tvrdila, že o těhotenství nevěděla. Porod ji prý zaskočil. Chlapečka přivedla na svět doma ve vaně a pak ho zabila. Tělíčko odhodila do kontejneru na sklo kousek od domu, kde s partnerem žila.

A to přesto, že babybox je odtud jen pár set metrů. Policisté v těchto dnech vyšetřování ukončili. „Spis jsme předali státnímu zástupci s návrhem na obžalobu,“ uvedla policejní mluvčí Alena Bartošová.

Dodala, že ženě hrozí za vraždu novorozence až 20 let vězení nebo i výjimečný trest. Božena S. čeká na soud na svobodě. Žije s matkou, partner ji hned poté, co vyšel najevo její hrůzný čin, opustil.

fido2 ( 12. listopadu 2018 09:24 )

Tito lidé volili Drahoše. Ještě,že jim to nevyšlo. A co ty dvě děti? Na ty nikdo nemyslí....

alter012 ( 12. listopadu 2018 09:10 )

Tak to tentokrát vedľa !Cigiši a moslimovia majú radi deti a preto si ich v hojnom počte robia ! A o tom , že majú pri tom aj príjemnú zábavu ani nehovorím ! Cigoš dobre vie , že dieťa je požehnaním , má na 18 rokov zdroj peňazí . A ke´d v tom vie aj chodiť , a malé sa narodí ako invalid tak má zdroj docela príjemného prijmu na dlhé roky .. samozrejme , že neostane pri jednom ......

spliny ( 12. listopadu 2018 09:01 )

Zaš.u.k.a.t si bez ochrany to ano, ale nést následky to ne! V Teplicích je hodně cigošů a muslimů a tudíž i zločinů. Sever mi vždycky připadal nejhorší na lidi, jakovy jednodušší nátury.

dementi-blesk-cz ( 12. listopadu 2018 08:45 )

Doufám,že tato vyžraná bychyně dostane doživotí.

soorry ( 12. listopadu 2018 08:39 )

Tohle by se dít nemělo, dítě dát do babyboxu, kolik lidí čeká na dítě............

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání