Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Pozor v Novém Městě nad Metují: Muž u školy ukazuje dětem přirození

Exhibicionista na Náchodsku: Postarší muž se obnažuje před školáky
Exhibicionista na Náchodsku: Postarší muž se obnažuje před školáky  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
19. listopadu 2018
13:50

Pořádně překvapené a asi také vyděšené byly děti ze Základní školy v Novém Městě nad Metují. Už několikrát tu totiž spatřily úchyla, který neváhal jim ukázat své intimní partie. Po exhibicionistovi pátrá policie.

Své přirození ukazuje muž dětem u Základní školy v městské části Malecí. Místní žáci už ho zde spatřili třikrát. „Muž prý vždy stál u stromu a tvářil se, že vykonává potřebu. Pak se obrátil k dětem s obnaženými intimními partiemi. Děti nekontaktoval, ani na ně nemluvil,“ řekla Deníku policejní mluvčí Eva Prachařová.

Kolem školy policie posílila hlídky. “Samozřejmě také úzce spolupracujeme s městskou policií a školou. Věc prošetřujeme jako podezření z trestného činu výtržnictví,” dodala mluvčí.

Muži je mezi 50 a 60 lety, má šedivé vlasy a vrásky. Na hlavě měl mít čepici - golfovou nebo bekovku. Díky popisu školáků mají policisté identikit podezřelého a žádají veřejnost o pomoc s pátráním. V žádném případě svědci nemají muže oslovovat, pouze věc nahlásit na služebnu, případně mohou pořídit jeho fotografii - v případě, že to bude bezpečné.

Desterz ( 19. listopadu 2018 17:33 )

Patrně zanícený osvětář sexuální výchovy.

zacoaproc ( 19. listopadu 2018 17:28 )

Je to zdenekkkkk, jak jinak

vosavopruz ( 19. listopadu 2018 15:38 )

to byl Pivrnec,ožere se v hospodě a pak ho ukazuje

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání