40% İndirim
👀 👁 🧿 Kazançların açıklanmasının ardından tüm gözler +%4,56 artış elde eden Biogen üzerinde.
Yapay zekamız bunu 2024 mart ayında seçti. Bundan sonra hangi hisseler yükselişe geçecek?
Hisseleri Şimdi Keşfet

Nasdaq haberleri kripto piyasasında hacim artışına neden oluyor

Yayın Tarihi 30.11.2018 08:35
Güncelleme Tarihi 30.11.2018 11:45
© Reuters.

Son dönemdeki düşüşün toparlanmaya evrildiği şu zamanlarda Nasdaq haberleri kripto piyasası için oldukça iyi geldi. Birçoğu Bitcoin’in kolay kolay toparlanamayacağı ve 3000 dolar seviyesinde taban bulup uzun süre bu fiyat aralığında devam edeceğini öngörüyordu. Şuan itibariyle piyasa 4200 dolar civarında seyrederken Nastaq haberlerinin şimdilik piyasaya kısmen de olsa nefes aldırdığı bir gerçek.

Nasdaq haberleri kripto piyasasında olumlu hava estirdi.Geçtiğimiz haftalardaki ayı piyasasının etkilerinin devam ettiğini vurgulamakla birlikte Nasdaq haberleri, Kripto piyasasında 3500 dolar seviyelerinde seyreden Bitcoin değerini şu an 4200 dolar seviyelerine kadar çıkardı ve yüklü miktarda piyasada hacim artışına sebep oldu.

Bloomberg ‘e göre Nastaq’ın vadeli işlem sözleşmeleri için CTF’den yasal onay almak istediğini söylemesi Bitcoin’in toparlanmasının ardındaki en büyük neden. Nasdaq’ın Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerinin 2019’un ilk çeyreğinde yürürlüğe girmesi bekleniyor.(Bknz:Bitcoin 2019’da hangi sürprizlere gebe)

Nastaq haberleri kripto pazarı piyasa değerine 20 milyar dolar ekledi. Coinmarketcap verileri ve Bitcoin grafiğine dikkatlice baktığımızda volume ve grafik paternlerinde benzer yükselişi görebiliriz. Bu bize şunu gösteriyor, Bitcoin kripto piyasanın nabzını tutuyor. Artık Bitcoin ve kripto pazarı konsolide oldu. Bitcoin fiyatı 4150 dolar ve 4450 dolar aralığındaki fiyat değerlerinde seyrediyor. Aynı şekilde Kripto pazarı da 140 milyar dolar civarında bir değer oranına konsolide olmuş durumda.

Kasvetli Ekonomik hava Bitcoin’e Fayda getirebilir.Forbes’ın yakın tarihli bir değerlendirmesi Bitcoin’in neden bu kasvetli ekonomik koşulda değerli olacağının ispatı niteliğinde. Değerlendirme raporunda şu ifadeler mevcut.

Bitcoin, Kötü giden ekonomik şartlarda aranan nadide bir değer olarak karşımıza çıkıyor. Küresel borç 2008 yılından 70 trilyon dolar daha yüksek oranda, 250 trilyon dolara ulaşmış durumda. ABD trilyon dolarlık bir açığa doğru koşar adım ilerliyor. Emeklilik fonları emekli nüfusuna oranla yetersiz kalıyor ve öğrenci borcu ABD’de 1,5 trilyon doları bulmuş durumda. Bütün bunlar merkez bankalarına aşırı derecede fiat para basımı konusunda birer baskı unsuru. Dolayısıyla fiat paranının değeri düşüyor. Artık sıcak para, giderek büyüyen bir oranla sınırlı yatırımlara ve ana akım dünyasının bir parçası olmayan altın ve Bitcoin gibi alternatif varlıklara akacak. Geleneksel varlıklar olan hisse senetleri, şirket tahvilleri ve emlak gibi varlıklar artık daha yüksek fiyatlarda.

3. parti reklam. Investing.com'un sunduğu veya önerdiği bir teklif değildir. Feragat detaylarına buradan bakın veya reklamları kaldırın
ICE

Merkeziyetsiz borsa DSTOQ CEO’su Craig Mc Gregor şunları söyledi:

Piyasadaki fiyat kırılmasına rağmen kriptonun temel değeri olan Blockchain teknolojisi gerçek dünya sorunlarını çözmede çok önemli bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Nasdaq, Cboe ve CME gibi belli başlı geleneksel oyuncuların gerçekleştireceği bitcoin vadeli işlemleri aynı zamanda bu teknolojiye bağlılıklarının da bir göstergesi.

Nasdaq haberleri kripto piyasasında hacim artışını arttırdı ve fiyatında olumlu etkisini bariz şekilde hissettirdi. Fakat kimse piyasanın geleceği ile alakalı doğru bir tahminde bulunamaz.

https://twitter.com/koinmedya_?lang=es

Son yorumlar

Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.