Na Karlovarsku hustě sněží. Kvůli nehodám stála doprava na dálnici D6 u Jenišova

V Karlovarském kraji sněží a silnice jsou sjízdné jen se zvýšenou opatrností. Dálnice D6 byla kvůli nehodám pěti aut zhruba od 6.00 zhruba na tři hodiny uzavřena, a to od sjezdu na Jenišov ve směru z Karlových Varů na Sokolov až ke sjezdu na Loket. Dopravu policie obnovila až po deváté hodině ráno.

Karlovy Vary Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Mokrá silnice. Dálnice D1 u Velkého Beranova na Vysočině

Sníh komplikuje dopravu na Karlovarsku (ilustrační foto) | Foto: Olga Štrejbarová | Zdroj: Český rozhlas

Podle krajského policejního ředitele Petra Macháčka před šestou hodinou ranní na 135. kilometru dálnice havarovalo celkem osm osobních automobilů. Nehoda se obešla bez zranění. Policie odkláněla dopravu na výjezdu 131 u Jenišova.V případě nehody na dálnici D6 u Jenišova ve směru na Sokolov byl po ranní dopravní nehodě zhruba po třech hodinách provoz obnoven. 

Další nehoda se stala po 7.30 u sjezdu na Sokolov a Vítkov ve směru na Karlovy Vary, informoval policejní mluvčí Jakub Kopřiva. 

Na silnicích nižších tříd stále leží rozbředlý sníh, kvůli sněžení je také snížená dohlednost. 

Podle meteorologů se zejména v Krušných horách mohou tvořit sněhové jazyky, může tam navíc foukat vítr s nárazy o rychlosti až 55 kilometrů v hodině. Teploty se během dne v celém kraji mají držet pod nulou.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme