Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

SOUHRN 43. KOLA: Liberec vykročil k Prezidentskému poháru v Třinci, Boleslav i počtvrté skolila Kometu

Předčasné? Možná ne. Liberečtí hokejisté ve 43. kole extraligy v důležitém souboji celků z vršku tabulky porazili Třinec na jeho ledě a po jasném vítězství 5:2 mají už šestibodový náskok na čele soutěže, přičemž do konce základní části zbývá devět kol. Mladá Boleslav i počtvrté v sezoně udolala těsným výsledkem brněnskou Kometu. Výhru 2:1 v prodloužení vystřelil Musil proti brankáři Čiliakovi. Pardubice si vyšláply na Spartu, Chomutov na Litvínov a Plzeň se posunula už na druhou příčku, když přehrála Vítkovice 4:2.

Radost libereckých hokejistů Jelínka a Stříteského
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Mladá Boleslav - Kometa Brno 2:1 po prodloužení

Perfektní otočka se povedla v prodloužení Mladé Boleslavi. V přímém souboji o první šestku porazila Kometu 2:1 v prodloužení, i když prohrávala. Po 78 sekundách prodloužení překonal brankáře Marka Čiliaka po jeho návratu do brněnského dresu Pavel Musil. Bruslaři jsou stále sedmí, ale už se přiblížili k Brňanům na rozdíl bodu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Kometa Brno

Třinec - Liberec 2:5

V souboji dvou předních celků extraligy si Liberec poradil překvapivě snadno s Třincem na jeho ledě 5:2. Ocelářům nasázel pět branek, z nichž čtyři zařídila třetí útočná formace Ordoš - Jelínek - Krenželok. Poslední jmenovaný si připsal gól a tři asistence. Brankář Šimon Hrubec musel střídat. Svěřenci Filipa Pešána nyní vedou extraligu o sedm bodů před druhou Plzní.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Liberec

Chomutov - Litvínov 4:1

Litvínov si komplikuje boj o setrvání v elitní desítce, a tedy účast alespoň v předkole play-off. Padl 1:4 na ledě Pirátů z Chomutova, kteří ukončili sérii šesti porážek. Svěřenci Vladimíra Růžičky se navíc přiblížili dvanáctým Karlovým Varům na pět bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Litvínov

Plzeň - Vítkovice 4:2

Už počtvrté v řadě nenašli plzeňští hokejisté přemožitele. Poté, co dvakrát vyloupili led Sparty, si poradili i s Vítkovicemi. Tři body získali po vítězství 4:2. Prosadili se reprezentační útočníci Gulaš a Kovář. Západočeši úřadovali v přesilovkách.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň - Vítkovice

Zlín - Karlovy Vary 5:3

Už čtrnáctibodová mezera zeje mezi Zlínem a Karlovými Vary. V utkání 43. kola doma jedenáctí Berani nasázeli dvanáctým Západočechům pět gólů a zvítězili 5:3. Gólem a dvěma asistencemi se na výhře Zlína podílel útočník Jakub Šlahař.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Karlovy Vary

Olomouc - Hradec Králové 1:3

Hokejisté Hradce Králové vezou body z Olomouce, kde trio Rosandič, Smoleňák a Vopelka zajistilo výhru 3:1. Za domácí se trefil pouze Irgl. Mountfield je nyní čtvrtý za Třincem o pouhé dva body.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Hradec Králové

Pardubice - Sparta Praha 4:1

Po nadějných výsledcích Sparta zase upadla do letargie. Pražané prohráli už potřetí za sebou, překvapivě nestačili na poslední Pardubice a prohráli jednoznačně 1:4. Po sedmi nezdarech Dynamo zabralo, pomohl k tomu dvougólový Ondřej Machala. Devátá Sparta má na jedenáctý Zlín náskok už jen čtyři body.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Pardubice – Sparta

Hlavní zprávy

Nejčtenější články