Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Lucie Vondráčková ostrouhala: Syny získal Tomáš Plekanec!

Lucie Vondráčková ostrouhala: Syny získal Tomáš Plekanec!
Zdroj:
+ Dalších 14 fotografií
Exkluzivně
Když se v pátek vydaném rozhovoru Lucie Vondráčková (38) kasala, že s dětmi přes protesty Tomáše Plekance (35) zůstane v Kanadě a basta fidli, v ten samý čas v Kanadě přitom padl rozsudek, který říkal opak. „Kanada vrátila obě děti do České republiky,“ dozvěděli jsme se od našeho důvěryhodného zdroje.

Ještě nedávno zpěvačka říkala, jak kanadskému soudnímu systému věří a považuje ho za spravedlivý. Teď už ho asi mít ráda nebude, když Plekancovu návratovou žalobu odsouhlasil nejspíš v plném rozsahu.

Lucie Vondráčková (38) patrně nepočítala s tím, že by někdo vzal v úvahu i názory na výchovu dětí jejich táty, jenže nakonec to dopadlo tak, že soud rozhodl jednoznačně.

Lucie prohrála

„Osmého února padl rozsudek a Tomáši Plekancovi byly předány pasy dětí. V den odletu do Česka má získat i jejich zdravotní dokumentaci a osobní věci. Chápu to tak, že mu byly zatím svěřeny do péče, protože se mu u kanadské justice podařilo prokázat, že děti byly skutečně matkou v Kanadě zadržovány proti jeho souhlasu, což je protizákonné,“ dozvěděli jsme se od zdroje blízkého českému soudu, který případ řeší po české linii a má informace i z kanadských řízení.

Informace potvrdil Expresu i otec Lucie Jiří Vondráček, který uvedl, že děti půjdou studovat do Kladna. Tomáš Plekanec byl ale v poslední době několikrát viděn na pražské britské mezinárodní škole, kde by školné pro oba kluky vyšlo na milion korun ročně. Naše zdroje dokonce tvrdí, že se na této škole s manželkou dohodl.

Pěnice, které nebyla kanadská justice po vůli, nejspíš nyní přemýšlí, že požádá soud o odklad výkonu rozhodnutí do doby, než by došlo k případnému odvolání u nejvyššího kanadského soudu. Datum případného návratu chlapců, sedmiletého Matyáše a tříletého Adama, je tak zatím ve hvězdách.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy