Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jethro Gibbs z NCIS najsexi mužom sveta: Šedivý, vráskavý, a predsa na titulke!

Mark Harmon Zobraziť galériu (8)
Mark Harmon (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Stále rovnako šarmantný! Neodmysliteľnou súčasťou obľúbeného seriálu NCIS je Jethro Gibbs, ktorého stvárňuje herec Mark Harmon (67). Ten bol v roku 1986 magazínom People zvolený za najsexi muža sveta. Dnes opäť pózuje na titulke spomínaného časopisu a určite nám dáte za pravdu, že vyzerá ozaj dobre.

Hoci je Mark Harmon spájaný najmä so seriálom NCIS, za sebou má aj účinkovanie v mnohých iných seriáloch a filmoch. Za zlomový počin jeho kariéry možno označiť film Obozretný cudzinec, v ktorom stvárnil sériového vraha Teda Bundyho, ktorý je skutočnou postavou. Premiéra sa konala v roku 1986, kedy bol Mark zvolený za najsexi muža sveta.  

Mark Harmon
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: People)

Prešlo dlhých 32 rokov a charizmatický herec sa na čitateľov magazínu People opät usmieva z titulky. Tenotkrát je už síce šedivý, tvár mu zdobia vrásky, avšak pohľad krásnych modrých očí má stále rovnaký. 

Mark Harmon
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: People)

Súčasťou vydania je aj veľký rozhovor, v ktorom Mark hovorí o svojich úspechoch, rodine, i o tom, čomu sa počas svojho života naučil. „Každý deň sa musíte zobudiť a tvrdo na sebe pracovať,” prezradil svoj recept seriálový Jethro Gibbs. Túto radu mu dal do života jeho otec. Tiež ho učil, aby si vážil každého jedného človeka. 

Za zmienku stojí, že Mark sa môže pochváliť príkladným rodinným životom. S manželkou Pam Dawber sú svoji od roku 1987 a majú dvoch synov. „Keď sme sa brali, tak sme boli tridsiatnici. Všetky hlúposti sme mali už za sebou,” poznamenal známy herec. „Som hrdý na to, že som ženatý a na to, s kým som ženatý,” dodal. 

Viac o téme: NCISMark Harmon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu