Ligue 1 - souhrn 26. kola

22.02.2019, 08:53, aktualizováno 24.02.2019, 23:00
Komentáře a souhrny
Paris Saint-Germain naplnilo roli favorita proti Nîmes a upevnilo si vedoucí postavení. Monaco potvrdilo formu a zdolalo Lyon, utkání mezi Rennes a Marseille pro změnu vítěze nenašlo. Remeš získala cenné tři body v Montpellieru, doma pro změnu uspělo Nantes. Poslední Guingamp zabral a po výhře nad Angers se drží v boji o udržení...

AS Monaco - Olympique Lyon 2:0

24.02.2019 21:00

Góly: 18. Gelson Martins, 27. Rony Lopes

Monako slaví velké vítězství! Knížecí klub se v této sezoně dlouho trápil, ale po příchodu Leoarda Jardima se s ním zase musí počítat. Monako porazilo ve šlágru kola Olympique Lyon 2:0 a uniká sestupovým příčkám. Pro Les Gones je porážka na stadionu Luise II. velkou ztrátou v boji o Ligu mistrů.

Domácí zasadili Lyonu dvě rány už v průběhu prvního poločasu, kdy se trefili Gelson Martins a Rony Lopes. Hosté nedokázali překonat Subašiće ani jednou, přestože měli k dispozici pokutový kop a stejně jako proti Barceloně v Lize mistrů vyšli střelecky naprázdno.

Lyon v prvním zápase Monako smetl, ale tehdy ještě vedl domácí tým Thierry Henry a forma knížecího celku byla mizerná. Pro Lyon toto utkání nezačalo vůbec dobře a trenér Génésio musel už po čtvrthodině poprvé střídat, když zraněného Marcala nahradil Mendy. Další problémy nastaly záhy, když Monako v 19.minutě vstřelilo první gól. Gelson Martins dostal spoustu času a prostoru, aby z kroku poslal balón přesně k tyči. O několik minut později obral Rony Lopes o balón Duboise, rozhodl se s nikým nedělit o balón a svoje solo zakončil jakousi polostřelou k tyči. Otřesený Lyon musel v prvním poločase ještě jednou střídat a tentokrát Terriera nahradil ofenzivní Depay.

Les Gones měli celý druhý poločas, aby vstřelili kontaktní branku a ještě se vrátili do utkání. Monako ale hrálo dobře, o dost lépe než v prvním vzájemném utkání a Lyon do ničeho vážného nepouštělo. Po hodině hry mohl ještě zvýšit Radamel Falcao, ale ke své smůle trefil jen tyčku!

Šance pro Olympique Lyon vrátit se do utkání skutečně přišla. V 71.minutě předvedl penaltový zákrok Glik a Memphis Depay se rozhodl vzít zodpovědnost do svých rukou. Nizozemský útočník ale selhal, Subašić vystihl směr a stal se domácím hrdinou. Neproměněná penalta Lyon definitivně zlomila, Monako dotáhl výsledek do zdárného konce a v boji o záchranu si znovu přilepšilo.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Olympique Marseille 1:1

24.02.2019 17:00

Góly: 7. Benjamin André - 56. Valère Germain

Marseille na hřišti Rennes pouze remizovala a odmítla tak posun na čtvrté místo. Svěřenci Rudiho Garcii však měli co dělat, po prvním poločase s domácími prohrávali, když se trefil Benjamin André, ale konečnou dělbu bodů zařídil v 56.minutě Valére Germain.

OM si přivezlo do Rennes velice slušnou formu, třikrát v řadě v Ligue 1 zvítězilo a vrátilo se nejen do bojů o evropské poháry, ale také o Ligu mistrů. Případná výhra nad domácími by znamenala vyrovnání se Saint-Étienne a už jen tří bodová ztráta na třetí místo.

Utkání v Rennes však nebylo jednoduché. Domácí se chtěli revanšovat za porážku v Remeši a proti favoritovi hráli dobře a už v 7.minutě se ujali vedení. Po rohovém kopu se v hlavičkovém souboji s Balotellim prosadil Benjamin André a lepší začátek si Rennes jen těžko mohlo přát. Chvíli na to sice muselo poprvé střídat, když zraněného Zeffaneho nahradil Bensebaini, ale dál bylo nebezpečnější. Po půlhodině pálil Grenier a Mandanda musel vyrážet nad břevno.

Zatímco vstup do první půle se vydařil lépe domácím, začátek druhého poločasu byl v režii Marseille. V 56.minutě oplatil prakticky stejnou mincí, tedy ze vzduchu po centru zprava a hlavou Valére Germain a bylo srovnáno.

Za chvíli mohla Marseille otočit výsledek, když Koubek vyboxoval jen ke Grenierovi a ten z minul branku. Na druhé straně zase nepřekonal Mandandu Niang a utkání pomalu a jistě směřovalo k nerozhodnému výsledku. Stav 1:1 se nezměnil ani po vyloučení hostujícího Jordana Amaviho, který už musel zatáhnout za záchranou brzdu, jinak by to s Marseille dost možná dopadlo špatně.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - Stade Reims 2:4

24.02.2019 15:00

Góly: 6. Daniel Congré, 55. Gaëtan Laborde - 27. Rémi Oudin, 47. Arbër Zeneli (pen.), 70. Rémi Oudin, 89. Pablo Chavarría

Od začátku prosince loňského roku funguje Remeš v Ligue 1 jako dobře seřízené hodinky. Na půdě Montpellieru vůbec poprvé v sezóně zaznamenala v lize čtyři branky v jednom utkání a prodloužila svou sérii neporazitelnosti už na deset zápasů v kuse. Domácí si naopak po výprasku od PSG svou reputaci v defenzívě vůbec nevylepšili.

Hosté nemají v nejvyšší soutěži ani zdaleka nejlepší ofenzívu, tentokráte si však s chutí zastříleli a překonali hranici čtyřiceti získaných bodů. Konstantně se drží na předních pozicích a mají opravdu blízko těm, které by je mohly posunout pro příští ročník do Evropské ligy. Třeba vepředu se držící St. Étienne je jim vzdáleno na rozdíl pouhých dvou bodů.

MHSC po této porážce nemusí výrazněji panikařit, splnění jeho přání je totiž stále uskutečnitelné, a pořád může o evropské poháry usilovat stejně jako jeho sok, na kterého ztrácí tři body. Do tohoto střetnutí svěřenci trenéra Michela Der Zakariana vstoupili dobře, Hilton sklepl míč v šestnáctce pro Congrého, a ten z halfvoleje zacílil přesně k tyči.

Ve 27. minutě se Remeši podařilo vyrovnat. Výtečně ve středu pole zapracoval Zeneli, který následně přihrál míč doleva Oudinovi, a ten svou dělovkou propálil brankáře Lecomteho. Další branky přišly na řadu až po změně stran. Ve 47. minutě zahrávali hosté penaltu poté, co gólman Lecomte podrazil pronikajícího Diu, a tu proměnil se štěstím Zeneli.

Montpellier dokázal na nepříznivý stav zareagovat o osm minut později. Delort narážečkou uvolnil v pokutovém území Labordeho, jenž nakonec volil střelu s krátkou přípravou a balón usměrnil do sítě podél Mendyho. O všem podstatném se nakonec rozhodovalo v poslední dvacetiminutovce. A lépe vyšla tahle pasáž hry klubu z Grand Est.

Nejprve podruhé v tomto klání skóroval Oudin, na něhož naservíroval přesnou dlouhou kolmici Dingomé, a následné zakončení skončilo přesně v dolním rohu Lecomteho brány. V 88. minutě o výhře Remeše definitivně rozhodl střídající Chavarría, k němuž doputoval míč po přihrávce Doumbiy, a pak už ho stačilo jen poslat ke vzdálenější tyčce.

Více informací k zápasu

FC Nantes - Girondins Bordeaux 1:0

24.02.2019 15:00

Góly: 51. Nicolas Pallois

Nantes oplatilo Bordeaux porážku z podzimní části sezóny, porazila svého soupeře díky jediné brance Nicolase Palloisa ze začátku druhé půle, a ačkoli se ze čtrnácté pozice výše v tabulce neposunulo, je znovu bezpečně vzdáleno od sestupového pásma. Hosté v lize už popáté z posledních šesti případů nedokázali vstřelit jedinou branku.

Les Girondins ve Štrasburku, Marseille a Paříži prohráli nejtěsnějším možným způsobem a po dvou domácích zápasech s Toulouse a Guingampem byla porážka o gól opakována i nyní na bretaňském poloostrově. Kanárci přitom ani náhodou nedisponovali oslnivou formou, vždyť z posledních sedmi ligových klání získali na své konto jen čtyři body.

Domácí začali zostra, už ve 2. minutě se po rohovém kopu k odraženému balónu se štěstím propracoval Edgar Ié, jenž z dobré pozice vypálil, nicméně z blízkosti trefil pouze záda bránícího Koundého. V 11. minutě vyzkoušel svoje střelecké náboje z dálky Limbombe, jenže mířil jen doprostřed brány, a tak si gólman Costil s jeho pokusem poradil.

Těsně před koncem prvního poločasu ještě mohl udeřit Coulibaly, ovšem svou hlavičku nasměroval jen vedle Costilovy brány. Nantes pokračovalo ve své větší aktivitě i ve druhém dějství, ve 46. minutě unikl podél levé strany Limbombe, jenž svou následnou prudkou přihrávkou našel ve vápně Warise, zakončil však jen do Costila.

O pět minut později se již Nantes dočkalo své zasloužené odměny. Rongier přetáhl svůj centr z rohového čtvrtkruhu až na zadní tyč, kde operoval úplně volný stoper Pallois, a ten parádní volej bez přípravy usměrnil tvrdě mezi Costila, jenž si na míč stačil sáhnout, a jeho tyčku. Hosté se na žádnou odpověď do konce tohoto střetnutí jednoduše nezmohli.

Naopak FCN pokračoval v honbě za nějakou pojišťovací trefou, k zakončení se například v 64. minutě dostal Waris, ovšem zase Costila nepřekonal. Taktéž Krhin se v 79. minutě mohl zapsat na střeleckou listinu, jeho hlavička však skončila na rukavicích Costila. O pár chvil později zahrozil ještě jednou Waris, jenže balón nasměroval jen do těla Costila.

Více informací k zápasu

Toulouse FC - SM Caen 1:1

24.02.2019 15:00

Góly: 90+2. Max Gradel - 45+2. Enzo Crivelli

Toulouse sehrálo s Caen remízový zápas s velkým množstvím brankových příležitostí, ovšem prosadit se dokázala každá strana jen jednou. Normandský celek vedl díky trefě Enza Crivelliho, ale v nastaveném času srovnal na konečných 1:1 z volného přímého kopu Max-Alain Gradel.

Začátek utkání byl v dobrém tempu a po osmi minutách se domácímu týmu naskytlo přečíslení 3 na 2, ale Mathieu Dossevi jako poslední instance na balón před brankou nedosáhl. Hrálo se i tvrdě, během prvních deseti minut se dvakrát ošetřovalo a v 16.minutě padla první, byť neregulérní branka. Tchokounté v souboji s brankářem fauloval, takže se pokračovalo za nerozhodného stavu.

Toulouse mělo další příležitost ve 24.minutě, ale Gradel trefil jen dobře postaveného protihráče. Chvíli na to zase nebezpečně pálil Ninga a Reynet musel vyrážet na rohový kop. Obrovské šance přinesl i závěr prvního poločasu, kdy nejprve Gradel sám před brankou trestuhodně trefil jen Sambu a v nastavení brankáře Caen zastoupil na brankové čáře jeden z obránců. Čtvrtá minuta nastavení už však znamenala vedoucí branku. Tchoukonté se nejlépe zorientoval v pokutovém území a jeho nedůraznou střelu doklepl do prázdné branky Enzo Crivelli.

Caen ovládlo první poločase a bylo na Toulousé, jak se s situací vypořádá. Pět minut po přestávce zakončoval zblízka Sanogo a Samba předvedl další z řady dobrých zákroků. Caen si mohlo pojistit výsledek v 64.minutě, ovšem Ningu vychytal domácí brankář a Sankoh nedokázal balón trefit do odkryté branky.

V závěru utkání TFC tlačilo na pilu a Caen nejprve přežívalo jednu šanci za druhou, ovšem nakonec se vyrovnání neubránilo. Gradel pálil mimo, Amian jen do tyče a Amaviho vychytal Samba. V 90.minutě byl za faul před šestnáctkou vyloučen Diomandé a z volného přímého kopu se konečně nádherně trefil Max-Alain Gradel.

Více informací k zápasu

Amiens SC - OGC Nice 1:0

23.02.2019 20:00

Góly: 11. Serhou Guirassy

V zápase Amiens s Nice znovu padl jediný gól, ale tentokrát se z vítězství radují domácí. Nice zaznamenalo druhou porážku v řadě a Orli jakoby se stále nemohli rozlétnout k lepší výkonům. Po velké výhře nad Lyonem se Vieirovi svěřenci už dvakrát vrátili s nepořízenou.

Naopak pro Amiens jde o druhé domácí vítězství v řadě. Před čtrnácti dny doma rovněž udolali jedinou brankou Caen a v boji o záchranu jde i další důležité body.

Amiens začalo velice dobře a brzy se také ujalo vedení. Nejprve Konatého nebezpečnou střelu vyrazil Benítez, ale stejný brankář o dvě minuty později už inkasoval. Parádní kolmici do šestnáctky obdržel Sehrou Guirassy a ranou k tyči rozvlnil síť a rozradostnil domácí publikum. Po hříchu šlo o jediný moment, který v prvním poločase stál za to. Následně nebylo k vidění nic zajímavého, žádné šance. Nice dokonce ani jednou nevystřelilo na branku, Benítez zase zasahoval jen dvakrát.

Nice ale potřebovalo hrát, což jim domácí skvělou defenzivou znemožňovali. V 55.minutě mohl přidat druhý gól Guirassy, ale Benítez tentokrát dobře zasáhl a pokus zblízka vyrazil. Po hodině hry se sice Aiglons dočkali, ale Saint-Maximinovi byl odmáván ofsajd. Vieirovým svěřencům se vůbec nedařilo dostat domácí pod tlak a ti v závěru hru rozkouskovali a vedení 1:0 už nepustili.

Více informací k zápasu

EA Guingamp - Angers SCO 1:0

23.02.2019 20:00

Góly: 90+2. Lucas Déaux

Hráči Angers čtvrtou výhru v řadě nepřidali, neboť nejtěsnějším rozdílem podlehli poslednímu Guingampu. Domácí tým vyzrál na Les Scoïstes už po třetí v sezoně a tentokrát o jeho výhře rozhodl až nastavený čas a branka Lucase Déauxe.

Guingamp vyhrál zápas v Angers i vzájemné pohárové utkání, přesto byl kvůli svému postavení v tabulce a dobré formě hostů v pozici papírového outsidera. Zápas byl dlouho vyrovnaný a zdálo se, že divákům na stadionu Roudourou branku nenabídne.

První poločas byl spíše o bojovnosti, než o fotbalové kráse a slibnější příležitosti si obě strany nechaly až na jeho závěr. Ve 41.minutě se Guingampu podařilo vstřelit gól, který však sudí pro ofsajd správně neuznal. Na druhé straně zase zpoza šestnáctky nebezpečně vypálil Tait a jeho skákavá rána skončila těsně vedle.

I po změně stran byl obraz hry podobný. Vyrovnaná a bojovná partie bez vyložených šancí. Když už se Guingamp nebo Angers dostali ke střele, byly připravení brankářské opory. Butelle si takto bez problému poradil se střelou z 62.minuty.

Diváci na stadionu Roudourou už se asi smiřovali s bezbrankovým koncem, když ve druhé minutě nastaveného času Guingamp nečekaně udeřil. Marcus Coco dokázal po levé straně odcentrovat a Lucas Déaux hlavou překonal golmana Butelleho a zařídil Guingampu tolik potřebné vítězství.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - Nîmes Olympique 3:0

23.02.2019 17:00

Góly: 40. Christopher Nkunku, 69. Kylian Mbappé, 89. Kylian Mbappé

Protože druhé Lille v pátek pouze remizovalo, navýšil PSG po tomto kole svůj náskok na čele na rozdíl sedmnácti bodů. I když domácí opět nemohli počítat se zraněným Neymarem ani Edinsonem Cavanim, v ofenzívě jejich absence znovu nebyly příliš znát. Kromě tří vstřelených branek spálili Les Parisiens také mnoho dalších šancí.

Už se z toho stává v posledních týdnech jakýsi hit, který z reportérů rádií jen těžko mizí. Řeč je o Kylianovi Mbappém, jemuž jako by vůbec nevadilo, že má směrem dopředu úplně jiné spoluhráče, a i tak střílí góly s nebývalou pravidelností. Tentokráte proti Nimes zaznamenal další dva a upevnil si s dvaadvaceti brankami svou pozici nejlepšího střelce ligy.

Přitom nebýt hostujícího brankáře Bernardoniho, jenž se na Mbappého evidentně velmi dobře připravil, mohl francouzský forvard skórovat ještě několikrát. Mnohokrát ho pozlobila horší koncovka, jako například v 53. minutě nebo v 60. minutě, jindy ztroskotal právě na rukavicích svého protivníka, jenž ho parádně vychytal například ve 33. minutě či 79. minutě.

Mbappé přitom rozvlnil síť už v prvním poločase, a to v jeho poslední desetiminutovce. Nejprve zacílil snadno do prázdné brány, jenže video ukázalo, že se nacházel v těsném ofsajdu. A o pár chvil později se prosadil po rohovém kopu, avšak opakované záběry ukázaly, že zahrál rukou, a tak místo uznané trefy inkasoval pouze žlutou kartu.

Vůbec poprvé se Pařížané ujali vedení ve 40. minutě, to když Verratti načechral parádní dlouhý pas na Nkunkua, jenž se sám před Bernardonim v koncovce nezmýlil. Ve druhé půli již zaúřadoval dvakrát Mbappé, který v 69. minutě těžil z výtečné práce Juana Bernata a v 89. minutě pohodlně proměnil svou příležitost po přihrávce od Nkunkua.

Nimes neodvedlo špatný výkon především v první třicetiminutovce. PSG se proti jeho dobře zkonsolidované defenzívě opravdu jen těžko prosazoval, naopak se hosté mohli rovněž ujmout vedení, kdyby Briancon ve 20. minutě stlačil svou hlavičku pod břevno nebo kdyby docela aktivní Denis Bouanga nenamířil míč z dobré pozice jen do boční sítě.

Pak už však otěže zápasu zcela přebrali Les Rouge-et-Bleu, kteří vládli, dle papírových očekávání, všem důležitým fotbalovým aspektům. Mbappé mimochodem v tomhle klání překonal další historický milník francouzské nejvyšší soutěže. Stal se totiž vůbec nejmladším hráčem, který si na své konto v Ligue 1 připsal rovnou padesátku přesných zásahů.

Více informací k zápasu

Racing Strasbourg - Lille OSC 1:1

22.02.2019 20:45

Góly: 68. Anthony Gonçalves - 42. Jonathan Ikoné

Lille jenom remizovalo ve Štrasburku a krom toho, že náskok PSG na čele soutěže může ještě narůst, ztratily Dogy důležité body v boji o druhé místo a tedy přímému postupu do Ligy mistrů. Lille si sice zařídilo poločasové vedení díky brance Jonathana Ikoného, ale v 68.minutě vyrovnal Anthony Goncalves.

Remízou skončilo už první vzájemné utkání na severu Francie, ale tentokrát bylo mírnějším favoritem Lille, v jehož prospěch hrála dobrá forma. Štrasburk navíc už tři kola v řadě nevyhrál a boj o evropské poháry se mu poněkud vzdálil.

Byl to vyrovnaný zápas, kde si obě mužstva vytvořila zajímavé možnosti. Tu první po dvaceti minutách hostující celek, zblízka, ale trochu z úhlu, zakončoval Leao ale golman Sels dokázal zasáhnout. Po půlhodině hry stejně nebezpečně pálil Pépé a Sels se jenom ohlédnul za balónem, který skončil těsně vedle. Ve 42.minutě už to hostům klaplo na výbornou, průnikovou přihrávku od Leaa zpracoval a přesně zakončil Jonathan Ikoné!

Lille mělo v průběhu druhého poločasu svého soupeře na lopatě a kdyby proměnilo šanci z 57.minuty, dost možná by získalo všechny body. Pépé totiž postupoval na Selse sám, jenomže golmana Štrasburku nepřekonal. O chvíli později pálil k tyči Bamba a Sels se musel natahovat. Šance Dog zůstaly nevyužity a v 68.minutě přišel trest. Štrasburk si vytvořil vůbec první větší možnost v zápase a Anthony Goncalves poté, co se prodral vápnem z mírného úhlu propálil vše, co mu stálo v cestě. Lille na vyrovnávací branku nedokázalo zareagovat a nakonec jen remizovalo 1:1.

Více informací k zápasu

Dijon FCO - AS Saint-Étienne 0:1

22.02.2019 19:00

Góly: 64. Neven Subotić

I v notně okleštěné sestavě vlivem zranění Kévina Monneta-Paqueta, Romaina Hamoumy nebo Mathieua Debuchyho se St. Étienne podařilo v předehrávce šestadvacátého kola uspět naplno, a na půdě stále se trápícího Dijonu, který si připsal již svou čtvrtou ligovou porážku v řadě, vyhrálo díky jediné brance Nevena Subotiče ze druhé půle.

Před měsícem se oba celky střetly naposledy a tehdy nedopadlo měření sil pro ASSE vůbec dobře, neboť od svého protivníka v Coupe de France inkasoval hned šest branek. Tentokráte v defenzívě podal o dost svědomitější výkon. Domácí naopak podruhé za sebou neskórovali a vlastní renomé si po minulém nevydařeném klání v Nimes nevylepšili.

Celkem sedmkrát se Dijon střetl se St. Étienne na nejvyšší úrovni, nikdy svého protivníka v rámci Ligue 1 neporazil, a svou mizernou bilanci s ním nevylepšil ani nyní. Jako by v podstatě ale ani nechtěl. Alespoň takové tvrzení může naznačovat průběh prvního dějství, ve kterém se v podstatě minimálně snažil o útočení a soustředil se hlavně na bránění.

Nutno však podotknout, že ani Les Verts v ofenzívě v první pětačtyřicetiminutovce nijak nezářili. Ve 27. minutě možná jakžtakž zahrozil Chazrí, jenž napřáhl ze slušné vzdálenosti, každopádně gólman Allain jeho pokus stačil vyrazit do bezpečí. O všem podstatném se rozhodovalo až po přestávce, to už oba celky přece jenom více otevřely hru.

Velice blízko ke změně bezbrankového skóre byl v 59. minutě Cabella. Ten vnikl do šestnáctky a ocitl se v tutové pozice před Allainem, jenže z blízkosti trefil jen brankářovy nohy, a bezprostřední dorážku následně usměrnil jen do boční sítě. Trefil se až Cabellův spoluhráč Subotič, to když zužitkoval centr z rohového čtvrtkruhu od Chazrího.

V podstatě až v nastavení se nějakým způsobem ozval také burgundský klub. I když hlavní rozhodčí Abed neměl v utkání přílišnou práci, za celých devadesát minut třeba nemusel udělovat jediný osobní trest, řešil v závěru ošemetnou situaci ohledně uznání vyrovnávacího gólu Yamberého. Bohužel pro Dijon video ukázalo, že skóroval pouze z ofsajdu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain25222177:1468
2.Lille OSC26156543:2351
3.Olympique Lyon26137640:3046
4.AS Saint-Étienne26127736:3143
5.Olympique Marseille26125941:3541
6.Stade Reims261011527:2441
7.Montpellier HSC26911634:2838
8.Racing Strasbourg26910741:3037
9.Stade Rennes26107935:3437
10.OGC Nice26107919:2737
11.Nîmes Olympique261061037:3836
12.Angers SCO2689929:2933
13.Girondins Bordeaux26881025:2732
14.FC Nantes26861231:3430
15.Toulouse FC266101025:3728
16.AS Monaco26671326:4125
17.Amiens SC26731620:4024
18.SM Caen263111221:3420
19.Dijon FCO25551520:3920
20.EA Guingamp26461618:5018

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
Pyroman

Guingamp Snad je to nakopne a zachrání se.

Reagovat
Israha

Vyměnit Guingamp za Amiens (nebo lépe Angers, ale tam je to nereálné) a prohodit OL s OM, a můžeme ukončit sezonu

Reagovat
Seydou Doumbia

Amiens hrají daleko vštší žumpu než Angers...

Reagovat
Israha

Asi jo. Mně jsou Angers dlouhodobě nesympatičtí, a Amiens se za ten rok a půl ještě znechutit nestihli tak moc.

Reagovat
Seydou Doumbia

Angers mají alespon dobrý scouting...vem si že ještě před nedávném tam hrál Bamba, Pepé i Ekambi.

Reagovat
Israha

To zas jo, akorát i s jejich přítomností pod Moulinem hráli bramboračku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele