Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ewa Farna se vystavila na pláži: Fanouškům poslala PRAPODIVNÝ VZKAZ

Ewa Farna se vystavila na pláži: Fanouškům poslala PRAPODIVNÝ VZKAZ
Zdroj: instagram
+ Dalších 19 fotografií
Ewa na dovolené
Tak už i zpěvačka Ewa Farna (25) vyrazila na dovolenou do tropů. Bohužel fotkou v plavkách, jako ostatní celebrity, se nepochlubila. Ale s fanoušky sdílela pro ni něco zajímavějšího.

Ewa Farna (25) a její boky jako skříň vyrazily do tepla. Zpěvačka se na sociální síti Instagram pochlubila fotkami z dovolenky. Zatím ale neuvedla, kde se vlastně nachází.

Na první fotce z výletu si Ewa dopřává drink přímo z kokosu. Její druhý post zachycuje pláž, na které se zrovna prochází v písku a na sobě má jenom lehké plážové šatičky. K příspěvku zanechala fanouškům zvláštní vzkaz. "Nevyšlapanou cestou. Tak nějak si ji představuji: Před tebou nejsou žádné stopy a ona sama je ve své podstatě fakt nádherná! Stojí na ní pár velkých balvanů, se kterýma nejspíš nehneš. Nebude asi úplně easy peasy je překonat, ale bez nich to není život a bez toho nepopojdeš kupředu," dává moudra Ewa.

Vzkaz pokračuje slovy: "Je normální cítit na ní radost, nadšení, ale i strach, smutek nebo zoufalství, kam vlastně sakra vede. Nezapomeň na ni nahlížet pozitivně, i když budou kolem lidé, kteří vždycky ty balvany uvidí větší, než doopravdy jsou. Existují totiž tací, kteří na každé řešení mají svůj problém. Tvoje cesta je ale tvoje právě kvůli tomu, že jí nikdo předtím nekráčel a je jen na tobě, kudy se vydáš." Podívejte se do fotogalerie na fotky z dovolené zpěvačky.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy