Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

VIDEO: Ewa Farna je těhotná: Jak šel čas lásky s jejím mužem Martinem

+ Dalších 119 fotografií
V pondělí večer obletěla Instagram nečekaná zpráva - Ewa Farna (25) je těhotná. Fanoušci jí i budoucímu tatínkovi Martinovi Chobotovi gratulují. Jak šel čas s nastávajícími rodiči Ewou a Martinem?

Na podzim v roce 2013 se začala Ewa objevovat po boku kudrnatého mladíka, kterého si do té doby nikdo moc nevšímal. Když ale zamilované hrdličky vyfotili polští paparazzi, šla Ewa s pravdou ven. Na svém facebooku přiznala začínající románek s Martinem Chobotem - kytaristou z její kapely.

V roce 2016 si páreček pořídil pejska a často se i mluvilo o tom, jestli dvojice neplánuje veselku.

V zaří téhož roku odjela Ewa (25) s Martinem na dovolenou do Ameriky a oznámila fanouškům, že právě Martin Chobot je její životní partner a že s ním chce strávit celý život. Dokonce si na facebooku změnila příjmení. To fanoušky zvedlo ze židle, netušili, jestli se Ewa náhodou za Martina neprovdala v Las Vegas

I když plnila Ewa titulní strany médií především díky svému věčnému příbírání a shazování na váze, Martin Chobot jí stále věrně stál po boku.

V září 2017 se dvojice tajně po čtyřech letech vzala. Svatba se konala na nádherném místě na Těrlicku v hotelu Grunt. Začaly se rojit spekulace o to, kdy bude Ewa těhotná. V té době měla už zpěvačka vymyšlené i jméno pro holčičku. “Bude to Emma, líbí se mi, že spojuje jména Ewa a Martin,” prozradila tehdy.

Tento milostný příběh se podle všeho naplnil, Ewa Farna čeká miminko, přesně tak jak si to přála od chvíle, kdy pocítila, že Martin je ten pravý.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy