Čtvrtfinále Evropské ligy táhne. Lístky na Chelsea-Slavia zmizely ještě před oficiálním zahájením prodeje

Vstupenky na odvetné utkání fotbalové Slavie ve čtvrtfinále Evropské ligy na hřišti Chelsea fanoušci pražského klubu rozebrali ještě před oficiálním začátkem prodeje. Na pokladnách stadionu v Edenu se měly začít lístky prodávat v sobotu v devět hodin ráno, ale protože už od pátečního večera u nich stála dlouhá fronta příznivců, klub spustil prodej už v noci.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Slavia se ve čtvrtfinále utká s Chelsea.

Slavia se ve čtvrtfinále utká s Chelsea. | Foto: Denis Balibouse | Zdroj: Reuters

Lístky v předprodeji na zápas v Londýně byly určené pro majitele permanentních vstupenek. „Fanoušci se začali scházet před pokladnami již během odpoledne a před půlnocí bylo na místě několik stovek lidí. Jelikož už v té chvíli bylo jasné, že se vstupenky fanouškům ve frontě vyprodají a chtěli jsme předejít tisícům lidí čekajícím před stadionem na pokladny, rozhodli jsme se fanouškům ve frontě vyjít vstříc a otevřít pokladnu o něco dřív,“ uvedla Slavia na svém webu.

Je to splněný sen, řekl trenér Trpišovský poté, co pro jeho Slavii vylosovali Chelsea

Číst článek

Někteří fanoušci za to klub na sociálních sítích kritizovali, jiní dřívější začátek prodeje uvítali. Podle šéfa Slavie Jaroslava Tvrdíka bylo rozhodnutí v takové situaci správné. „Za chybu považuji, že současně nebylo toto rozhodnutí veřejně a transparentně komunikováno, což si v noci nikdo neuvědomil,“ uvedl Tvrdík na twitteru.

Rozhodnuti klubu o predcasnem zahajeni prodeje v reakci na situaci pred stadionem povazuji za spravne. Dekuji lidem z klubu, kteri sli pres noc prodavat. Za chybu povazuji, ze soucasne nebylo toto rozhodnuti verejne a transparentne komunikovano, coz si v noci nikdo neuvedomil.

12:14 – 23. 03. 2019

4 311

Vstupenky na domácí zápas s Chelsea se začnou prodávat v pondělí v poledne na internetu. Možnost získat je budou mít opět jen majitelé permanentek.

Slavia přivítá slavný anglický klub 11. dubna, odveta v Londýně se bude hrát o týden později.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme