Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Říkají mi TETA ŠAFI! Lucie Šafářová promluvila o vztahu k Vondráčkové a jejím synům

Říkají mi TETA ŠAFI! Lucie Šafářová promluvila o vztahu k Vondráčkové a jejím synům
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 32 fotografií
macecha
Tenistka Lucie Šafářová (32) se díky vztahu s hokejistou Tomášem Plekancem (36) stala macechou jeho synů Adama a Matyáše. Ty má hokejista se zpěvačkou a herečkou Lucií Vondráčkovou (39), se kterou o chlapce ještě donedávna bojoval. Šafářová se nyní Lidovým novinám svěřila s tím, jaký má k chlapcům vztah a jaká pro ni celá situace v období rozvodu jejího přítele a soudních tahanic byla.

Lucie Šafářová platila za jednu z českých tenisových jedniček. V jisté době ale zajímala veřejnost hlavně ve spojitosti s Tomášem Plekancem, se kterým začala randit poté, co se definitivně rozešel s manželkou Lucií Vondráčkovou. Ačkoliv je ve vztahu s hokejistou šťastná, v jistém období byla zdrcená. Za vše mohli internetoví útočníci.

Úspěšná tenistka dostávala od fanoušků Lucie Vondráčkové velmi ošklivé zprávy hned od doby, kdy se provalilo, že randí s Plekancem. "Určitě to pro mě nebylo hlavně na začátku jednoduché. Nečekala jsem, že to bude až v tak velké míře. Člověk se s tím po cestě musí nějak smiřovat, není příjemné, že mi různí lidé píšou nelichotivé věci," svěřila se Lucie a dodala, že manželství svého přítele nerozvrátila. Prý chce, aby si všechno vyřešil Tomáš s Lucií Vondráčkovou sám.

Hrdličky se usadily v novém bytě a nasnadě byla i otázka, zda se hodlají rozrůst. "V budoucnu bych rodinu měla určitě ráda. Teď to ale není na pořadu dne, ale až se dořeší věci kolem Tomáše, určitě na to dojde. Mám dvě neteře, navíc mám i perfektní vztah s kluky od Tomáše, byli jsme několikrát spolu a jsou strašně fajn. Říkají mi teta Šafi," sdělila Lucie, která by tak už do pár let mohla vodit za ruku vlastního potomka.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy