OBRAZEM: Góly, zákroky, emoce. Hokejisté na úvod MS porazili Švédy

Česká hokejová reprezentace porazila v prvním zápase na mistrovství světa Švédy 5:2, připomeňte si úspěšný vstup do šampionátu ve fotogalerii.

Bratislava Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ze zápasu neuběhly ani dvě minuty. Dominik Kubalík našel připraveného Jakuba Vránu, který při svém reprezentačním debutu dal první gól a nasměroval český tým k první výhře na šampionátu. 

Trenér reprezentace Říha: Bylo to chaotické a zblázněné. Švédové se nechali unést

Číst článek

Švédové sice ve druhé třetině zápas otočili, jenže chvílemi byli motivovaní až příliš, a tak mohli v závěrečné dvacetiminutovce rozhodnout Michael Frolík, znovu Jakub Vrána a do prázdné branky Jan Kovář. 

V brance podruhé za týden vychytal Švédy Patrik Bartošák, který ale krátce po zápase tým opustil - spěchal do Česka k porodu. V dalším zápase tak zřejmě nastoupí Šimon Hrubec.

Druhé vystoupení čeká národní tým už v sobotu večer proti Norům. Zápas od 20 hodin a 15 minut odvysíláme na Radiožurnálu, speciální stanici Radiožurnál Sport i online na serveru iROZHLAS.cz.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme