OBRAZEM: Bezbranková remíza stačila, pak propukla radost. Podívejte se, jak slavili sešívaní titul

Fotbalisté pražské Slavie se radují z druhého titulu z posledních třech sezon nejvyšší fotbalové ligy a celkově z devatenáctého ve své historii. Ihned po závěrečném hvizdu po bezbrankové remíze venku s Baníkem začali sešívaní slavit se svými fanoušky i realizačním týmem. Nemohla chybět ani tradiční „sprcha“ trenéra, kterou tentokrát schytal Jindřich Trpišovský.

Ostrava Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

„Je úleva, že jsme to zvládli. Strašně jsem věřil mužstvu, že už to dotáhneme,“ řekl na tiskové konferenci slávistický trenér Jindřich Trpišovský.

„Jsem šťastný, jak jsme se prezentovali v sezoně. Nevybavuji si nějakou krizi. Když se něco nepovedlo, vždy jsme na to dokázali reagovat. Troufl bych si říct, že jsme neměli nějakou slabší stránku, nějaký slabší článek,“ dodal.

Že si titul slávisté zajistili bezbrankovou remízou na hřiště soupeře na druhé straně republiky záložníkovi Tomáši Součkovi nevadilo.

„Kdybychom hráli na remízu, tak v 90. minutě prohrajeme 1:0. První poločas jsme myslím zvládli výborně, měli jsme čtyři šance, ale nedali jsme gól. Ve druhém poločase už to nebylo ono, bylo to trochu opatrné, naštěstí alespoň vyšla ta remíza,“ řekl Radiožurnálu.

ddp, jgr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme