Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Kočnerova Alena viněná ze smrti Jána Kuciaka ve vazbě chřadne: Kde nechala vlasy?

Autor: SKS - 
18. srpna 2019
21:08

Alena Zs. (45), která je obviněná ze zprostředkování vraždy investigativního novináře Jána Kuciaka, ve čtvrtek vypovídala v centrále Národní kriminální agentury. Alena Zs. na první pohled vypadala ztrhaně a překvapila změnou image.

Policejní eskorta ve čtvrtek převezla Alenu Zs. z vazební věznice do centrály Národní kriminální agentury v Nitře. Pravá ruka podnikatele Mariána Kočnera (56), který je obviněný z objednání vraždy, šokovala svým vzhledem. Dlouhé vlasy, které Alena Zs. měla při zatčení, jsou ty tam. Obviněná ve čtvrtek ukázala krátký sestřih schovaný pod čepicí. Alena Zs. vypovídala v souvislosti s případem nedovoleného ozbrojování, vinu popřela.

O špatném psychickém i fyzickém stavu obviněné informovala média už koncem loňského roku, kdy Alena Zs. údajně zažádala o paruku, aby zakryla vznikající pleš.

Obviněnou slovenská média vykreslují jako ženu, která měla Kočnerovi zajistit vazbu na různé vlivné muže. S některými z nich Alena Zs. vedla přes zprávy po telefonu velmi intimní konverzace. Údajně byla v kontaktu s Borisem Kollárem ze strany Sme Rodina nebo s Martinem Glváčem ze strany Smer. Informace, které z vlivných mužů Alena Zs. vymámila, měl pak Kočner podle plánu využívat k jejich vydírání.

Limone ( 19. srpna 2019 02:39 )

I debilky se bohužel rodí. Objasněnost vražd na objednávku je prakticky 100 % a právě pouze debil je přesvědčen o tom, že nikdy nikdo nájemnou vraždu neobjasní.
Hlavně v případě, kde je v tr. činnosti zapleteno více pachatelů.
Poté žít několik měsíců, nebo dokonce let s vědomím, že nesu vínu za smrt člověka a čekat, kdy si pro mě přijdou je přímo hororové.
Takový drsňáci bez vlastního svědomí se dávno nerodí !!! Přeji pro všechny zúčastněné krásné doživotní posezeníčko v kriminále ve společnosti humusu, jakým jste se právě stali vy !!!

y1xcvbnm ( 18. srpna 2019 22:43 )

asi je měla nalepené a odpadly jí a to se jí třeba ještě i vyfoukne kačeří pusa

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání