Siniaková zvládla vstup do generálky na US Open, postupuje i Muchová

Tenistka Kateřina Siniaková si na turnaji v New Yorku zahraje druhé. Ve svém úvodním vystoupení na kurtu v Bronxu porazila Siniaková Číňanku Wang Ja-fan 6:3 a 6:2. Druhé kolo si zahraje i Karolína Muchová, která porazila 7:5 a 6:2 Slovenku Viktórii Kužmovou.

New York (Aktualizováno: 21:21 19. 8. 2019) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kateřina Siniaková.

Kateřina Siniaková. | Foto: Dan Hamilton-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Třiadvacetiletá Siniaková sice hned v prvním gemu zápasu ztratila podání, hned vzápětí se jí ale povedl rebrejk a nakonec dokráčela k vítězství v úvodním setu 6:3. I ve druhé sadě ztratila hned své první podání, pak ale dominovala a vyhrála 6:2.

Ruský tenista Medveděv získal v Cincinnati první titul z turnaje Masters

Číst článek

Pátá nasazená hráčka si tak vylepšila bilanci z poslední doby, před příjezdem do New Yorku totiž vyhrála jen jeden z posledních šesti duelů. Její další soupeřkou bude buď Belgičanka Alison Van Uytvancková, nebo ruská hráčka Anastasia Potapovová. 

Na turnaji v Bronxu, který nahradil tradiční generálku na US Open v New Havenu, se představí ještě Barbora Strýcová. Ta jako turnajová trojka nastoupí přímo do druhého kola, kde se střetne s domácí Bernardou Peraovou.

Tenisový turnaj žen v New Yorku (tvrdý povrch, dotace 250.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Siniaková (5-ČR) - Wang Ja-fan (Čína) 6:3, 6:2, Petkovicová (Něm.) - Čang Šuaj (Čína) 6:3, 6:4, Muchová (10-ČR) - Kužmová (SR) 7:5, 6:2, Sasnovičová (9-Běl.) - Hercogová (Slovin.) 6:3, 6:2, Ahnová (USA) - Teichmannová (Švýc.) 6:3, 6:4.

tat, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme