Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Smutné tajemství Lucie Vondráčkové: S Tomášem Plekancem přišla o miminko

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec
Zdroj: Showpix.cz
+ Dalších 14 fotografií
Zpověď
I když se s hokejistou Tomášem Plekancem (36) už rok rozvádí, až nyní Lucie Vondráčková (39) prozradila bolestné tajemství. Lucie s Tomášem čekali holčičku! O miminko zpěvačka přišla mezi narozením svých dvou synů...

Asi nejtěžší okamžik v životě ženy si prožila i zpěvačka Lucie Vondráčková (39). Ta až nyní prozradila, že ji s manželem kromě jejich dvou krásných synů, pojilo i jedno velmi bolestivé tajemství. „Ráda bych vzkázala všem budoucím maminkám: To, že máte pozitivní těhotenský test, ještě neznamená, že vše dopadne, jak má... Proto ani já nehlásala svá těhotenství do světa,“ řekla smutně Lucka pro Blesk.

Lucie prozradila, že byla s manželem těhotná celkem třikrát, bohužel její druhé těhotenství nedopadlo dobře. "Když se narodil Matyáš, moc jsme si přáli druhé dítě. Adam se ovšem narodil až z třetího těhotenství...," svěřila se s intimní záležitostí zpěvačka. Ta také prozradila, že kdyby měla možnost něco v minulosti změnit, byla by to snaha o větší zapojení manžela do chodu rodiny. "Víc bych po něm chtěla, aby mi pomáhal s kluky, pak aby možná byl víc doma a my nebyli s kluky sami,“ naťukla další trpkou zkušenost.

Lucie údajně přišla o druhé miminko až v šestém měsíci těhotenství, což muselo být velmi bolestivé. "Asi ještě dnes nedokážu mít takový nadhled, abych posoudila, zda právě tehdy začaly naše problémy s manželem," doplnila Vondráčková.

Tomáš Plekanec nyní čeká další holčičku s bývalou tenistkou Lucií Šafářovou.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy