Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Tomáš Zonyga od Lucie Vondráčkové: Vysvětluje hraní v lechtivých filmech pro dospělé

Tomáš Zonyga od Lucie Vondráčkové: Vysvětluje hraní v lechtivých filmech pro dospělé
Zdroj:
+ Dalších 18 fotografií
HAŠTEŘENÍ
Nedávný nový (prý kamarádský) objev Lucie Vondráčkové (39) Tomáš Zonyga (26) už za pár dnů své mediální existence prokázal, jak moc ho baví pozornost davů. A teď jí bude mít ještě víc. Na svém webu totiž zveřejnil příspěvek, v němž přiznal, že o něm bývalý kolega tvrdí, že je homosexuál a že hrál minimálně v jednom lechtivém filmu.

Těžko říci, zda je to jen vějička pro novináře, aby se o něm znovu psalo, či zda se střet s exkolegou skutečně odehrál. Faktem ale zůstává, že Zonyga sáhodlouze popisuje prý letitý problém se zakladatelem parkourové skupiny Urban Sense, jejímž byl dřív členem (mimochodem: patřil do ní i kontroverzní Tary).

Sám Tomáš nyní tvrdí, že kolega Jan Hanko o něm rozhlašuje, že se ho skupina zbavila kvůli údajnému morálnímu prohřešku.

„Dozvěděl jsem se o tom, že jsem byl vyhozen za natáčení porna… Hanko mluví o tom, že jsem byl vykopnutý z týmu kvůli mému egu a neschopnosti spolupracovat, o tom jsem psal v první části článku. No ale pravý důvod byl takový, že jsem byl vyhozen kvůli údajnému účinkování v pornu, a samozřejmě na to má fotografie,“ tvrdí Zonyga a přidal screenshot, který má dokazovat údajná slova Jana Hanka, že Tomáš má být gay a že prý hrál v pornu.

Minulost

Požadovaných fotek coby důkazu se ale Tomáš Zonyga dle svých slov dodnes neměl dočkat a když měl šiřitele údajných pomluv potkat v Dánsku, ten se prý na něj raději ani nepodíval.

Tomáš, jehož popis nesvárů s bývalým parťákem by mohl připomínat blogísek rozhádaných puberťaček nebo zkrátka spor dvou parkouristů s příliš nabubřelými egy, také prozradil, že se s Urban Sense před 7 lety účastnil televizního Talentu Prý chtěl sbalit Lucii Bílou (53).

Celý příspěvek je ale třeba brát s rezervou. I Zonygovi kamarádi po odhalení jeho „přátelství“ s Vondráčkovou psali, jak se těší, až Tomáš média vytrollí, jak to má ostatně dlouhodobě rád.

Na nedávné dotazy Expresu ohledně Lucie Bílé v legraci odpovídal, že možná byla idolem pro čtyřprocentní populaci, čímž jako by chtěl naznačit, že by mohl být na stejné pohlaví. Tomu ale nejspíš moc lidí nevěří, jeho obrana Lucie Vondráčkové (39) spíš může připomínat obhajobu od zamilovaného člověka. On sám ale vztah se zpěvačkou popírá.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy