Čtyřletý chlapec tvrdí, že byl princezna Diana. Tady je důkaz, tvrdí rodiče

Billy Campbell vypadá na první pohled jako obyčejný mladý hoch. Od svých dvou let ale nepřestává udivovat jak rodiče, tak i své okolí. Zná totiž detailně život britské princezny Diany. A to včetně podrobností, které neví ani většina dospělých lidí. Šokovaná rodina se nemůže ubránit dojmu, že jde o reinkarnaci samotné britské princezny.

Ačkoliv reinkarnace patří spíše do sféry mystiky a nikdy nebyla prokázána ani vědecky vysvětlena, při pohledu na čtyřletého Billyho vytane na mysli každému.

Chlapec o sobě už dva roky hovoří, jako by byl princezna Diana. Domnívá se například, že měl bratra Johna. Billy ale nikdy bratra neměl, John je jméno bratra princezny Diany, který zemřel dříve, než se narodila.

Chlapec také velmi přesně popisuje skotské sídlo Balmoral, kde Diana trávila mnoho času. Tvrdí také, že vídá hrad s jednorožcem. Právě jednorožec je ale skotský symbol a jeho malby visí na stěnách onoho hradu.

Rodiče malého chlapce jsou z jeho tvrzení zmatení. Tvrdí, že se před ním o britském království nikdy nebavili, a popírají, že by to celé bylo z jejich hlavy.

Ostatně nouzi o popularitu neměli ani předtím. Chlapcův otec David je známý australský zpěvák a moderátor, a jako takový nemá potřebu si získávat další popularitu uměle.

Z chlapcových slov ale místy mrazí. Pamatuje si údajně například poslední chvíle života Lady Diany. "Byl jsem princezna, pak zahoukaly sirény a už jsem jí nebyl," tvrdí podle tamních médií.

Související

Do aukce jdou sametové šaty princezny Diany Prohlédněte si galerii

Šaty princezny Diany jdou do aukce

V USA se bude koncem měsíce dražit známá sametová róba princezny Diany, ve které se fotila i pro časopis Vanity Fair těsně před svou smrtí. Aukční síň Sotheby’s očekává, že by se mohla prodat až za 120.000 dolarů (2,7 milionu korun). 

Více souvisejících

Lady Diana Princezna Diana David Campbell

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

Jiřina Bohdalová v televizním filmu Svatá.

RECENZE: Svatá s démonickou Bohdalovou se pod podnětnou premisou hroutí a učí nás překrucovat

V neděli v lineárním vysílání odpremiéroval očekávaný snímek České televize Svatá, nyní si jej můžete pustit na iVysílání. Produkce spoléhá na osvědčená tvůrčí i herecká jména a po záplavě seriálů a minisérií se navrací k formátu dlouhometrážního televizního filmu. Slibná zápletka prestižního projektu s možnostmi ambivalence však v závěru vyzní banálně a dialog nevede.

včera

včera

včera

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 v Praze

MS v ledním hokeji: Česko - Kanada 3:4. Velký návrat, pak prohra v prodloužení

Česko v závěrečném zápase skupinové fáze domácího mistrovství světa proti Kanadě hrálo o první místo ve skupině A. Za národní tým poprvé na šampionátu nastoupil nejlepší český hráč současnosti David Pastrňák. I on byl na ledě, když národní tým v předposlední minutě dokonal návrat z dvoubrankové ztráty. V prodloužení ale rozhodl o vítězství zámořského týmu Cozens.

včera

Ruská armáda, ilustrační foto

V Rusku začaly manévry s nestrategickými jadernými zbraněmi

Ruská armáda v úterý zahájila úvodní fázi manévrů s nestrategickými jadernými zbraněmi, uvedla agentura Interfax s odvoláním na ministerstvo obrany. Cvičení probíhá v Jižním vojenském okruhu, pod který spadají i okupované části ukrajinského území. 

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

Teroristé Hamásu

Nepřijatelné a absurdní. Itálie se vyjádřila k zatykači na Netanjahua

Porovnávání Izraele a palestinského militantního hnutí Hamás je nepřijatelné a absurdní. Prohlásil to v úterý italský ministr zahraničí Antonio Tajani poté, co hlavní prokurátor Mezinárodního trestního soudu (ICC) Karim Khan požádal o vydání zatykačů na představitele Izraele i Hamásu. Uvedla to agentura AFP.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Andrzej Duda

Duda čelí kritice za kondolenci k úmrtí íránského prezidenta

Polský prezident Andrzej Duda čelí kritice za to, že přirovnal smrt íránského prezidenta Ebráhima Raísího ke smrti polského prezidenta Lecha Kaczyńského při letecké nehodě před 14 lety. Íránský prezident zahynul v neděli při nehodě vrtulníku. O incidentu informovala agentura DPA.

včera

Úterní počasí: Silné bouřky udeří už odpoledne. Hrozí i rozvodnění menších toků

V části Česka hrozí v úterý odpoledne a večer a v noci na středu silné bouřky, příslušnou výstrahu vydal Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ). Napršet v nich může i kolem 50 milimetrů, zesílí také vítr. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy