Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tomáš Plekanec hlídá soukromí svých synů jako jestřáb. Co na to Lucie Vondráčková?

Lucie Vondráčková a všichni tři Plekancové
Zdroj: Facebook, Profimedia.cz
+ Dalších 14 fotografií
ROZDÍL
Synové Tomáše Plekance (36) a Lucie Vondráčkové (39) byli až do loňského oznámení rozvodu pro veřejnost dvěma malými prcky bez tváře, na přání hokejisty nikdo netušil, jak vypadají. Hned po prohlášení o odloučení páru se ale začaly sociální sítě umělkyně zaplavovat statusy o nich, hlavně ale fotkami. Někteří lidé dokonce herečce a zpěvačce vyčítají, že si na nich staví image a popularitu, zatímco táta je chrání. Co všechno hokejista pro děti dělá?

„Tomáš nikdy nechtěl, aby se z jeho synů staly typické exhibující děti českých celebrit, které jsou schopné je pro reklamu brát do práce před fotoaparáty a kamery už od chvíle, kdy se samy postaví na nohy. Lucka byla skvělá v tom, že do loňského srpna to plně respektovala a děti chránila,“ říká zdroj blízký dvojici.

Jenže pak se změnila situace. Lucie Vondráčková (39) se s dětmi najednou začala objevovat už i na obálkách časopisů, kloučci byli v televizních reportážích, v nichž hovořila na kameru a prckové po ní při tom lezli. Takže zatímco v Kanadě se interpretka hitu Vítr obávala toho, že po návratu jim všem hrozí sledování od paparazzi, ve skutečnosti nejvíc děti do médií dostává ona sama.

Často přidává statusy se snímky, na nichž svoje milované kloučky objímá a píše o mateřské lásce. Lucie se prostě snaží ukázat, že není žádná zlatokopka, jak si myslí někteří lidé, ale hlavně dobrá máma. A k tomu mají pomáhat právě fotky z Instagramu.

Nepoměr

Pak je tu druhá strana, Tomáš Plekanec, který když má mluvit s novináři, dává si pozor na každé slovo a každičké gesto. Slavná je i historka, kdy klidně utekl i těsně před dlouho domlouvaným rozhovorem na kameru a trvalo neuvěřitelně dlouho, než se ho podařilo přesvědčit, aby přece jen řekl pár slov. Je introvert, moc toho nenamluví (ale když už, většinou to má váhu) a soukromí se snaží si bedlivě střežit.

Ani svoje děti na sociálních sítích nevyužívá. Zatím se jen jako hrdý táta pochlubil fotkou z tisícího zápasu v NHL, pak také v době, kdy kluky neviděl delší dobu kvůli soudnímu sporu o Vánoce. Nyní v létě sice s Adámkem a Matyášem trávil dlouhou řadu týdnů, ani jednou je ale veřejnosti nepředhodil. Je to pro něj tabu. Tuhle dokonce pohrozil, že bude zle, pokud je snad vinou manželky někdo bude fotit při prvním školním dni v ČR

Syny, kteří jsou logicky kvůli němu (ale i mamince) v hledáčku zájmu lidí, bedlivě chrání a chce, aby si přes svůj původ a narození do dobře zajištěné rodiny užili normální dětství. Jen jedno se mu nepovedlo: tvrdí, že bez jeho souhlasu matka děti vzala do filmu Perfect Kiss (nešťastný Adámek tam jednu scénu propláče), staršího Matyáše pak i do chystaného Hotelu Limbo

Oba rozvádějící se manželé věří, že se domluví také na výchově dětí. Tomáš syny vystavuje nerad, Lucie se zase ráda chlubí. Uvidíme, zda dojdou k nějakému smírnému řešení.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy