Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Skvělý výkon proti Interu? Zvládli jsme to dokonce líp, než jsme si řekli, uznal Kolář

Neměl tolik práce, kolik asi čekal. Když ale bylo potřeba, zasáhl skvěle. Zejména, když v nastaveném čase fantastickým zákrokem vytáhl hlavičku Romelua Lukakua. Brankář Ondřej Kolář skvělým představením pomohl k remíze Slavie v úvodním utkání Ligy mistrů na půdě Interu Milán 1:1. Gólman sešívaných dokonce uznal, že tak dobrý výkon celého týmu nečekal, ale pozdní vyrovnání ho pořád mrzí.

Brankář Ondřej Kolář ze Slavie zasahuje v zápasu s Interem Milán
zdroj: ČTK/imago sportfotodienst/Image Sport

"Zvládli jsme to ještě líp, než jsme si řekli. Takový super výkon celého týmu jsme si nemohli představit. Klobouk dolů před celým mužstvem, jak po fyzické a psychické stránce zápas odehrálo. Odvážíme si z Interu bod, což je super i pro český fotbal," řekl Kolář.

Podle něj slávisté překvapili Inter hned od úvodního výkopu. "Řekli jsme si před zápasem, že do toho musíme vstoupit tak jako vždycky a makat od začátku. Dostali jsme se na koně, vycházela nám spousta věcí, Inter byl zaskočený a těžko se dostával do rytmu," prohlásil čtyřiadvacetiletý Kolář.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Inter Milán - Slavia

Klíčem k zisku bodu bylo také uhlídat útočníka Romelua Lukakua. Slávistická obrana šestadvacetiletého Belgičana, který v letní pauze přišel z Manchesteru United za 65 milionů eur (téměř 1,7 miliardy korun), k ničemu nepustila. "Naši stopeři vymazali Lukakua. Bylo to až neuvěřitelné, strašně nám tím pomohli. Stopeři hráli fantastický zápas," pochválil spoluhráče Kolář.

K zisku bodu dopomohl i početný dav slávistických příznivců. "Atmosféra byla dobrá, o to víc jsem překvapený, že po celý zápas jsem slyšel naše fanoušky víc než jejich. Byl to náš hnací motor a předvedli super výkon. Jak oni na tribunách, tak my na hřišti," uvedl Kolář.

Červenobílí sahali po třech bodech, ve druhé minutě nastavení ale o jednobrankový náskok, který drželi od 63. minuty, přišli. "Popravdě mám z toho zápasu smíšené pocity. Pokud by nám někdo před zápasem řekl, že budeme hrát vyrovnanou partii s Interem a budeme po celou dobu vést, tak jsem nadšený, ale po tom průběhu a gólu v nastavení mě to mrzí," konstatoval někdejší hráč Liberce.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články