‚Tendenční řízení v neprospěch Bohemians.‘ Klokani podali protest proti výkonu sudího Ginzela

Vedení Bohemians 1905 podalo oficiální protest proti výkonu sudího Ondřeje Ginzela v nedělním utkání pražského celku na půdě Českých Budějovic.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Bohemians protestují u sudího Ondřeje Ginzela během utkání v Českých Budějovicích

Fotbalisté Bohemians protestují u sudího Ondřeje Ginzela během utkání v Českých Budějovicích | Foto: Václav Pancer | Zdroj: ČTK

Klokani na jihu Čech prohráli 2:3 a počtvrté v řadě v lize nevyhráli. Nováček soutěže uspěl po předchozích třech porážkách.

Slavia vyhrála v Jablonci po gólech Součka a Olayinky 2:0 a po zaváhání Plzně vede už o šest bodů

Číst článek

„Po opakovaném zhlédnutí záznamu zápasu jsme se utvrdili v názoru, že hlavní rozhodčí Ondřej Ginzel utkání řídil tendenčně v neprospěch Bohemians,“ uvedli zástupci vršovického celku na klubovém webu.

Pražanům se nelíbila především situace před druhým budějovickým gólem. V 50. minutě se hnal za dlouhým nákopem stoper Bohemians Lukáš Hůlka, se kterým se dostal do kontaktu domácí útočník Ivan Schranz, obral ho o míč a skóroval.

„Za klíčové pochybení považujeme zejména neodpískaný nedovolený zákrok na stopera Hůlku, po kterém jsme inkasovali gól na 2:0. V protestu uvádíme více než deset situací, které byly posouzeny v náš neprospěch, mimo jiné neodpískaný faul loktem do oblasti hlavy a krku na Milana Havla a neudělení žlutých karet hráčům Sivokovi a Čoličovi,“ uvedl klub v prohlášení.

Zástupci pražského klubu požádali Komisi rozhodčích FAČR, aby rozhodčího Ginzela na další zápasy Bohemians už nedelegovala.

mov Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme