Hráči Betisu stojí za Rubim. Věříme tomu, co po nás chce, říká Moreno

17.10.2019, 14:56
Aktuality
Letošní sezona španělské ligy za sebou má necelou čtvrtinu a rozpaky zatím panují v táboře Betisu. Sevillský celek plánoval další útok na evropské poháry a vedení proto přivedlo několik zajímavých posil. Ke změně došlo i ve funkci trenéra, kormidla se ujal Rubi a tým si stále zvyká na jeho styl...

Rubimu se loni dařilo na lavičce Espanyolu a v Andalusii podepsal smlouvu na tři roky. Kabinu sice opustili Giovani Lo Celso, Júnior Firpo nebo Pau López, na druhou stranu přišli Nabil Fekir, Borja Iglesias, Juanmi či Álex Moreno.

"Věříme tomu, co po nás trenér chce a budeme se zlepšovat. Máme za sebou zápasy, které jsme si zkomplikovali vyloučením, penaltou nebo prvním inkasovaným gólem... Pokud se dostaneme do vedení, přijde vítězná šňůra a my se budeme cítit lépe," prohlásila jedna z letních akvizic Moreno.

"Musíme se hodně zlepšit a tvrdě pracovat, je třeba něco vytrpět. Postupně si zvykáme na filosofii nového trenéra a potřebujeme pár dobrých výsledků," pokračuje Moreno.

26letý Moreno za sebou má povedené působení v Rayu a Betis ho přivedl jako náhradu za Firpa, jehož prodal do Barcelony. Do této chvíle na svém kontě má pět startů v dresu nového zaměstnavatele, který je až na šestnáctém místě tabulky.

"Rubi vyznává ofenzivní hru a po krajních obráncích požaduje, aby hráli hodně vysoko. Od mého příchodu mi dodal spoustu sebevědomí a to je důležité. Chce, abych se ukázal, byl sám sebou a hrál odvážně," popisuje požadavky nového trenéra.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Pablos

Rubiiiiiii ......Hóóóvno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele