Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej v 10 minutách

SOUHRN 14. KOLA: Kometa a Sparta vítězí dál, Růžička slaví první výhru a Liberec se trápí

Sběr vítězství v podání Komety a Sparty pokračuje. Lídr extraligy z Brna slavil pošesté v řadě, když ve 14. kole zdolal v nájezdech Litvínov 4:3. Sparta vyhrála dokonce podeváté v řadě a rovněž po nájezdech. Plzeň porazila 3:2. Třinec si zastřílel, když Kladno zničil 7:1. První vítězství na lavičce Hradce Králové slavil kouč Vladimír Růžička. Východočeši udolali trápící se Liberec na jeho ledě 3:2. Karlovy Vary přehrály Zlín 4:1.

Hokejisté brněnské Komety slaví s diváky výhru
zdroj: ČTK autor: Šálek Václav

Kometa Brno - Litvínov 4:3 SN

Zisk vítězství číslo 6 v řadě dokonán. Tentokrát ale o ně museli hokejisté Brna bojovat až do samostatných nájezdů. Duel 14. kola extraligy proti Litvínovu skončil po základní hrací době i prodloužení 3:3. O triumfu Komety nakonec rozhodl Vladimír Svačina. Jihomoravané se udrželi v čele tabulky, Severočeši jsou dvanáctí.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno – Litvínov

Plzeň - Sparta Praha 2:3 SN

Série výher hokejistů Sparty se už natáhla na devět duelů. Další triumf do sbírky si Pražané připsali v Plzni, kde po základní hrací době uhráli remízu 2:2 a o bodu navíc rozhodl v páté sérii nájezdů Lukáš Pech.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Sparta

Kladno - Třinec 1:7

V jednoznačnou záležitost se změnil duel Kladna s Třincem. Domácí na svého soupeře neměli a Oceláři domácím uštědřili výprask v podobě 7:1. Nováček soutěže prohrál počtvrté v řadě a ze série tří zápasů na vlastním stadionu vytěžil jediný bod. Mistrovští Slezané si spravili chuť po sobotní prohře v Plzni 1:6 a v desátém venkovním utkání v sezoně se radovali z teprve třetí výhry.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Kladno – Třinec

Liberec - Hradec Králové 2:3

Po povedeném vstupu do sezony se zasekli, a ne a ne se probrat. Hokejisté Liberce vyšli bodově už popáté naprázdno. Bílí Tygři tentokrát nestačili doma na Hradec Králové, který si domů veze vítězství 3:2. První triumf na lavičce Východočechů tak mohl slavit trenér Vladimír Růžička.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Hradec Králové

Pardubice - Mladá Boleslav 1:2

Dobře rozjetý duel k dalšímu domácímu triumfu nedovedli. Naopak. Hokejisté Pardubil nezvládli třetí třetinu, během níž dvakrát inkasovali během 124 sekund a prohráli doma s Mladou Boleslaví 1:2. Východočeši padli potřetí za sebou, hosté naopak po třech neúspěších na ledě soupeřů dokázali triumfovat.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Mladá Boleslav

Zlín - Karlovy Vary 1:4

První dva zápasy na lavičce Zlína slavil výhru, v tom třetím Robert Svoboda už musel skousnout porážku. Berani v utkání 14. kola extraligy nestačili na Karlovy Vary, které vyhrály 4:1. Zlínskému obránci Davidu Noskovi zhořkl jubilejní 1000. zápas v nejvyšší soutěži. Energie vyhrála šestý z posledních sedmi zápasů a udržela se na 4. místě tabulky, Zlín je i nadále poslední.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín – Karlovy Vary

Olomouc - Vítkovice 3:4 PP

Zatímco některé týmy doma válí, hokejistům Olomouce dobře známé prostředí nesedí. Hanáci před vlastními diváky prohráli už popáté za sebou. Tentokrát nestačili na Vítkovice, s kterými padli 3:4 po prodloužení. Bod navíc zajistil týmu z Ostravy v čase 64:08 rozhodl Šimon Stránský.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Vítkovice

Hlavní zprávy

Nejčtenější články