Časopis dTest

Do laboratoře jsme odeslali 18 meruňkových zavařenin a nechali jsme otestovat obsah ovoce, cukru a stejně tak i jejich chuť. Jak testování dopadlo, se dočtete v aktuálním vydání.

Mikrovlnné trouby jsou často nezbytnými pomocníky v kuchyni. Kromě své základní funkce mohou grilovat či péct. Do testu mikrovlnných trub jsme zařadili modely všech cenových kategorií.

Žehlíte rádi? Náš test napařovacích žehliček vám může být pomocníkem pro výběr té správné. Hodnotili jsme nejen to, jak žehlí, ale i odolnost proti zanesení vodním kamenem, obsluhu nebo výdej páry.

Testy dětských autosedaček přinášíme vždy dvakrát ročně. Do podzimní várky jsme jako vždy vybrali modely pro miminka, batolata, předškoláky i školáky.

Mobilní telefony jsou oblíbeným (nejen) vánočním dárkem. Do testu jsme zařadili nejzajímavější mobilní telefony v různých cenových hladinách, které prošly testováním v uplynulých měsících.

Vánoční pečení je za dveřmi. Překvapivé výsledky přinesly laboratorní zkoušky citrusové kůry kandované, sušené i u čerstvých citronů. Jak jsou na tom s pesticidy?

Součástí života je i smrt. V infočlánku se věnujeme tématu pohřbů a pohřebnictví. Dozvíte se o trendech v pohřbívání, reklamacích pohřbů nebo o náročnosti práce zaměstnanců pohřební služby.

Finanční rubrika se věnuje tématu pojištění nemovitostí a domácností. V právní rubrice naleznete články na téma jak odolat marketingovým trikům a jak na výběr kroužků pro děti.

Stejně jako v minulém roce přinášíme "Vánoční inspiromat" – výběr nejlépe hodnocených výrobků a výhodných nákupů z našich testů zveřejněných v posledním roce.

Jednotlivá vydání si mohou prohlížet pouze přihlášení uživatelé. Pokud nepatříte mezi předplatitele, a nemáte tedy přihlašovací údaje pro přístup na naše stránky, pořiďte si předplatné, ke kterému je dostanete. Měsíční předplatné můžete získat již za 129 Kč.

Objednat předplatné

Přihlásit