Michael Buckley se vrací do True Religion Apparel jako generální ředitel

Firma True Religion Apparel, Inc. oznámila, že představenstvo společnosti jmenovalo do pozice nového generálního ředitele Michaela Buckleyho, a to s okamžitou účinností. Buckley byl v období let 2006 až 2010 prezidentem firmy True Religion Apparel. Ve své nové funkci bude odpovědný za vytvoření budoucí vize společnosti True Religion a za její uvedení do praxe. Buckley bude přímo podřízen správní radě společnosti.

Michael Buckley je předním odborníkem v oblasti obchodu a spotřebního zboží, s více než třicetiletými zkušenostmi doma i v zahraničí, kde pracoval a vytvářel hodnoty pro známé značky. Naposledy působil jako generální ředitel firmy Differential Brands Group (vznikla přejmenováním z Centric Brands po akvizici společnosti Global Brands Group), která je veřejně obchodovatelná na trhu NASDAQ. Skupina Differential vlastní například značky Hudson Jeans, Robert Graham a Swims. Před příchodem do skupiny Differential pracoval Buckley v letech 2011 - 2016 jako generální ředitel firmy Robert Graham Designs, a to až do jejího prodeje společnosti Differential Brands Group za 180 miliónů dolarů. Před příchodem do firmy Robert Graham Michael Buckley v letech 2006 - 2019 zastával funkci prezidenta společnosti True Religion Apparel a za jeho působení vzrostly tržby firmy ze 100 miliónů dolarů na více než 300 miliónů dolarů, zisk před zdaněním a odpisy vzrostl ze 30 miliónů dolarů na více než 90 miliónů dolarů a tržní kapitalizace firmy na trhu NASDAQ se ztrojnásobila na 850 miliónů dolarů. Maloobchodní platforma firmy se rozšířila z 1 na 100 obchodů a společnost navíc rozšířila svou produktovou řadu o trička s krátkým rukávem, tkané košile, pletené topy, outdoorové oblečení a o řadu dalších licencovaných produktů, včetně obuvi, brýlí, plavek a příslušenství. V letech 2008 a 2009 byla značka True Religion nejziskovější značkou ze všech veřejně obchodovatelných oděvních značek na americkém trhu, podle zisku po zdanění.

Gene Davis, předseda představenstva, řekl: “Je nám velkou ctí přivítat Michaela Buckleyho znovu ve firmě True Religion Apparel. Má mnohaleté zkušenosti s pánskými i dámskými denimovými a sportovními oděvy a také zkušenosti z naší firmy, z doby kdy zastával funkcí prezidenta True Religion. Michael dosáhl během svého více než třicetiletého působení v oděvním průmyslu skvělých výsledků a přináší do manažerského týmu firmy True Religion řadu důležitých dovedností a znalostí. Farla Efros, která v uplynulém půlroce zastávala funkci dočasné generální ředitelky, si zaslouží velký dík. Jsme rádi, že ona i poradenský tým HRC budou v následujících měsících s firmou True Religion dále spolupracovat.”

Michael Buckley ke svému jmenování řekl: “Těším se na návrat do firmy True Religion a na to, že firmu z pozice generálního ředitele budu moci vést a podílet se na dalším rozvoji této značky. Těším se na spolupráci s představenstvem, Farlou Efros, poradci z HRC Advisory a s celým týmem firmy True Religion.”

O společnosti True Religion Apparel, Inc.

Firma True Religion na denimovou scénu v Los Angeles vstoupila v roce 2002, když vytvořila klasické džíny s pěti kapsami. Díky švům šitým pěti jehlami se dvěma stehy na palec se značka True Religion stala okamžitě uznávaná pro svůj skvělý styl. True Religion vyjadřuje jedinečnost každého z nás. Tuto značku nosí sportovci, muzikanti a umělci na celém světě, aby vyjádřili svou jedinečnost a individualitu. Džíny značky True Religion vynikají exkluzivitou a ikonickým stylem a jsou vyrobeny z denimu špičkové kvality. Kromě toho firma True Religion vyrábí dámské, pánské i dětské sportovní oblečení.

Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191112005825/en/

Kontaktní informace:

True Religion:

Carol Moniz

michele marie pr

1261 Broadway, Suite 802

New York, NY 10001

O: 646.863.3923

E-mail: carol@michelemariepr.com

Zdroj: True Religion Apparel, Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-textil-móda-True Religion Apparel

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Zpracovatelský a výrobní průmysl
Média, společnost a životní styl

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.