Banega o budoucnosti ještě nejednal, chce ale zůstat v Seville

18.11.2019, 11:53
Aktuality
Éver Banega v lednu 2008 opustil Bocu Juniors, přestoupil do Valencie a nyní se spekuluje o jeho možném návratu do slavného argentinského klubu. 31letý záložník je hráčem Sevilly a v Andalusii mu běží smlouva jen do konce června příštího roku, kterou by rád prodloužil...

Banega v minulosti patřil Valencii šest a půl roku a v průběhu tohoto období si odskočil na hostování do Atlética Madrid a Newell's Old Boys. Do Sevilly přestoupil v létě 2014 a po jednoletém angažmá v Interu Milán se vrátil zpět.

Celkem za Sevillu ve španělské nejvyšší soutěži odehrál 134 zápasů a dal 14 branek. A tato čísla si bude moci ještě vylepšit.

"Sevilla je nejlepším místem, kde jsem během svého putování po Evropě hrál. S klubem jsem o prodloužení smlouvy ještě nemluvil, ale ohledně této situace zůstávám klidný," prohlásil Banega.

"Klubu jsem sdělil, že chci zůstat, vedení mé zájmy zná. Moje rodina je zde spokojena a já sám chci v kariéře pokračovat v tomto klubu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Reagovat
CHONG

To je démon, kdyby v létě odešel, tak to považuji za povedený trolling, ale od hráče, který je stále součástí klubu, je to fakt bizár

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Tohle je prostě jinej týpek.

Reagovat
Visca el barca

Gareth je prostě Culééé. Můj nejoblíbenější hráč Realu

Reagovat
Ed_Hazard

Neblbnite, to nebola fotomontaz?

Reagovat
Messiáš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele