Zástupci 17 zemí se pochvalně vyjádřili o přínosu společnosti Risen Energy pro iniciativu Pásu a cesty

Delegace více než 40 zástupců průmyslových, komerčních a obchodních organizací ze 17 zemí navštívila v listopadu čínského výrobce solárních panelů, společnost Risen Energy Co., Ltd. Tyto země hraničí s oblastí čínské vládní iniciativy Pásu a cesty. Někteří z přítomných byli zástupci ze Slovenska, Bruneje a Panamy. Po prohlídce výrobních zařízení společnosti Risen Energy, seznámení se s jejím vývojem a tržním portfoliem a po komunikaci s jejími vedoucími představiteli byli zástupci zcela zaneprázdněni a ocenili přínos společnosti Risen Energy pro iniciativu Pásu a cesty.

Od roku 2013, kdy čínská vláda poprvé představila iniciativu Pásu a cesty, společnost Risen Energy tuto iniciativu začlenila do plánování rozšiřování své globální obchodní působnosti. Kromě upevnění stávajících partnerství s elektrárnami v zahraničí si společnost vybudovala přítomnost na trzích v zemích, na které se iniciativa zaměřuje, včetně Ukrajiny, Kazachstánu, Kyrgyzstánu a Vietnamu. Společnost Risen Energy nadále zvyšuje investice do fotovoltaických elektráren po celém světě a tím usnadňuje globální energetickou transformaci.

Společnost Risen Energy je prvním čínským výrobcem solárních panelů, který investoval do výstavby fotovoltaických elektráren v Kazachstánu a nadále investuje do místních zařízení. Společnost již podepsala mandátní dopisy s Evropskou bankou pro obnovu a rozvoj (EBRD) na financování solárních projektů o výkonu 63 MW a 40 MW v Kazachstánu. Letos v červenci zahájila společnost Risen Energy výstavbu svého druhého projektu EPC ve venkovské oblasti Chulakkurgan této země.

I přes stále roztříštěnější mezinárodní trh s fotovoltaikou rozšiřuje společnost Risen Energy svou globální obchodní působnost a dosáhla významných výsledků na několika rozvíjejících se trzích, včetně Ukrajiny, Vietnamu a Polska. Po podpisu smlouvy o dodávce fotovoltaických modulů s největším ukrajinským poskytovatelem energie, společností Donbas Fuel and Energy Company (DTEK) na začátku roku 2019, byla společnosti udělena zakázka na dodávku vysoce účinných modulů s půlenými monokrystalickými články o celkovém výkonu 148 MW. Z tohoto důvodu dodá společnost Risen Energy Ukrajině do konce roku 2019 celkem moduly o kapacitě překračující 1 GW. Kromě toho nyní podíl společnosti na trhu ve Vietnamu díky implementaci lokalizační strategie přesahuje 30 %.

Prezident společnosti Risen Energy Xie Jian řekl: „Budeme pokračovat v expanzi na více rozvíjejících se trhů z oblasti iniciativy Pásu a cesty, posílíme naši přítomnost na rozvíjejících se trzích, které vykazují rozvojový potenciál, prohloubíme úzkou spolupráci s našimi partnery a tím posílíme rozvoj udržitelného a obnovitelného průmyslu v zemích této oblasti."

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1036408/Risen_Energy.jpg

KONTAKT: Tina Feng, +86-13736192549

Klíčová slova Čína-energie-solární-firmy-Risen Energy Co., Ltd

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Energetika, suroviny

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.