Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přineseme tipy na zajímavé aplikace a  hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si přímo v  App Storu před stažením ověřit, zdali je aplikace či hra stále zdarma popřípadě za nižší částku.

Aplikace a hry na iOS

Cmframe – Photo wall widget

Stažením aplikace Cmframe – Photo wall widget získáte aplikaci, která vám aktivovat velmi estetický widget. Do toho si totiž můžete nadefinovat několik vybraných fotografií, které se vám následně ve widgetu budou zobrazovat. Tímto způsobem si tedy i ze zamčené obrazovky můžete některé snímky prohlédnout či je případně ukázat svým přátelům.

Cosmic Frontline AR

Ve hře Cosmic Frontline AR se stanete přímým účastníkem kosmických válek a vaším úkolem bude kolonizovat nové a nové světy. Při samotném hraní vás na první pohled uchvátí perfektní grafické zpracování a možnost hraní v rozšířené realitě. Díky tomu si budete moci užít těchto intergalaktických bitev i například na vaší zahradě.

Safety Photo+Video

Máte na svém iPhonu či iPadu nějaké fotky a videa, u kterých si nepřejete, aby se k nim dostal někdo další? Aplikace Safety Photo+Video dokáže přidat další vrstvu zabezpečení právě na tyto soubory, a to v podobě znaku, kódového zámku, hesla, nebo biometrické autentizace v podobě Touch ID a Face ID.

Mini Watch Games 24-in-1

Aplikace Mini Watch Games 24-in-1 je prakticky balíčkem her pro vaše jablečné hodinky Apple Watch. Mezi nimi se nacházejí známé klasické tituly, jako je například Block Run, Tower, Stick Flip, Frog Road a spoustu dalších. Aplikace je navíc ke dnešnímu dni zcela zdarma a celkem nabízí 24 miniher.

Aplikace na macOS

ImageSize – Resize Photos

S pomocí aplikace ImageSize – Resize Photos můžete velice jednoduše a rychle konvertovat, měnit rozlišení a přejmenovávat hned několik vašich snímků a fotografií zároveň. Nastavit rozlišení nových obrázků můžete buďto zadáním přesných pixelů či zadáním procent.

BeatS (Hip-Hop Edition)

Aplikace BeatS (Hip-Hop Edition) vám dokáže generovat zajímavé hip-hopové beaty, které však jsou v něčem velice speciální. Tyto hudební podklady jsou totiž složeny z útržků živých vystoupení a koncertů, které si následně prošly patřičnými úpravami.

ABC Teacher for Kids

Aplikace ABC Teacher for Kids cílí především na rodiče s malými dětmi, kteří chtějí své děti co nejefektivněji a nejrychleji naučit abecedu. Tato aplikace je sice kompletně v angličtině, avšak na výuku abecedy je vskutku vysoce kvalitní. Samozřejmostí je učení velkých a malých písmen.

.