Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

SOUHRN 30. KOLA: Brno skolilo Spartu, východočeské derby pro Hradec, Hrachovina s nulou

Bitva dvou rivalů vyzněla pro Brno. Kometa v 30. kole zdolala lídra tabulky ze Sparty 5:3 zejména díky třem bodům Jana Hrušky. Už jen bod na Pražany ztrácí Liberec, který i díky nule Dominika Hrachoviny zdolal Mladou Boleslav 2:0. Východočeské derby znovu ovládli hosté. Hradec Králové v Pardubicích vyhrál 4:1. O sérii výher přišly Karlovy Vary po prohře 2:4 v Olomouci.

Hokejisté Brna se radují z gólu
zdroj: ČTK autor: Glück Dalibor

Kometa Brno - Sparta Praha 5:3

Poprvé v sezoně se Martin Erat objevil v sestavě Komety a návrat to byl vítězný. Jednou asistencí pomohl k výhře Brna 5:3 na domácím ledě nad rivalem ze Sparty. Hlavní postavou utkání byl ale někdo jiný. Jan Hruška k triumfu přispěl dvěma góly a jednou přihrávkou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Kometa Brno – Sparta Praha

Bílí Tygři Liberec - Mladá Boleslav 2:0

V Liberci jim to dlouhodobě nejde a hokejisté Mladé Boleslavi to znovu potvrdili. Bruslařský klub na severu Čech prohrál 0:2 a na triumf na ledě Bílých Tygrů čeká už 22 duelů od 18. listopadu 2010. Za domácí pochytal všech 25 střel Dominik Hrachovina a čistým kontem pomohl Libereckým pojistit si druhé místo tabulky. Hosté jsou čtvrtí.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Mladá Boleslav

Dynamo Pardubice - Hradec Králové 1:4

Východočeským derby v této sezoně extraligy vládnou hosté. Potvrdilo se to také v 30. kole, kdy v Pardubicích vládl Hradec Králové, který vyhrál 4:1. Mountfield díky tomu přerušil sérii čtyř porážek v řadě, Dynamo si naopak čtvrtou prohru za sebou připsalo.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Pardubice – Hradec Králové

Olomouc - Karlovy Vary 4:2

Po pěti výhrách v řadě hokejisté Karlových Varů narazili. Série skončila na ledě Olomouce, kde padli 2:4. Hanáci tak potvrdili, že se jim na Energii daří, jelikož ovládli už třetí vzájemné střetnutí v sezoně a čtvrtě celkově za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc – Karlovy Vary

Plzeň - Berani Zlín 2:4

První vedení neudrželi, druhé taky ne, třetí už ale ano. Hokejisté Zlína přetahovanou ve 30. kole extraligy na ledě Plzně nakonec zvládli a triumfovali 4:2. Hlavní měrou se o to zasloužil Štěpán Fryšara, který vstřelil ve třetí části dvě branky. Berani porazili svého soupeře po čtyřech prohrách ve vzájemných duelech v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň – Zlín

Rytíři Kladno - Vítkovice 2:1

Už první třetina se stala klíčovou po výsledek střetnutí mezi Kladnem a Vítkovicemi. Domácí Rytíři,  kteří se opět museli kvůli zranění obejít bez majitele klubu Jaromíra Jágra, během ní vstřelili dvě branky, které stačily na důležité vítězství 2:1 a pojištění jedenácté příčky. Ostravané klesli na předposlední pozici.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Kladno – Vítkovice

Hlavní zprávy

Nejčtenější články